x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, εξελέγη Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε την Τρίτη 4 Απριλίου και εξέλεξε με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρο του κόμματος τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις του Πανελληνίου Συμβουλίου από τον Ναύαρχο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλο και τον καρδιοχειρουργό Βασίλειο Αποστολίδη.

Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος: «Εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών έλαβε χώρα έκτακτη συνεδρίαση του Πανελληνίου Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατά την οποία ελήφθη σειρά αποφάσεων για την απρόσκοπτη συμμετοχή του κόμματος στην εκλογική διαδικασία με στόχο την είσοδό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Βασίλειος Αποστολίδης: «Το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 παρ. 2 συνεδρίασε και αποφάσισε τις κάτωθι τροποποιήσεις – προσθήκες στο Καταστατικό του και συγκεκριμένα:

Άρθρο 8 (παρ. 1 υποενότητα Β') περί των οργάνων κεντρικής οργάνωσης καθώς και στο άρθρο 1 «ο Πρόεδρος του κόμματος», το οποίο τροποποιείται ως εξής:  

Το κόμμα διευθύνεται από τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος αποφασίζει επί παντός θέματος, που αφορά την λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας το Πανελλήνιο Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, τον Επίτιμο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο».  

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσει το τροποποιηθέν Καταστατικό εντός των προσεχών ημερών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και εν συνεχεία θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software