x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τους υποψηφίους στην Α΄ Θεσσαλονίκης Ηλία Αβραμόπουλο,  Κώστα Μελετιάδη, Βασίλη Τρικεργιώτη και τον υποψήφιο στην Β΄ Θεσσαλονίκης Νικόλαο Καραγιαννίδη επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ.) όπου συνάντησαν τον πρόεδρο της Ένωσης Σαρρή Αθανάσιο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ. ανέλυσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων σε εθνικό, αλλά  και σε τοπικό επίπεδο.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της πατριωτικής Ένωσης τους άκουσαν με προσοχή και παρουσίασαν τις  αρχές που διέπουν την πολιτική της Πατριωτικής Ένωσης για την Εθνική Άμυνα, αλλά και για την μέριμνα του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Σε μια εποχή που η τουρκική απειλή έχει αυξηθεί στο κατακόρυφο η ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί για τα προβλήματα των στρατιωτικών, όπως δείχνει και η αντιμετώπιση  που φαίνεται να επιφυλάσσει σε δεκάδες χιλιάδες Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.)  οι οποίοι με τις νομοθετικές ρυθμίσεις των τελευταίων ετών αποστρατεύονται από την υπηρεσία υποχρεωτικά  στα 50 έτη, χωρίς μάλιστα να έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης!

-Το-

Γραφείο Τύπου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software