x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο σεισμός στην Τουρκία επαναφέρει τον εφιάλτη του Ακούγιου για το Αιγαίο! Θα μιλήσει η ελληνική κυβέρνηση ή φοβάται;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το φονικό πλήγμα του Εγκέλαδου στην Τουρκία προκάλεσε την απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών σε στη νοτιοανατολική Τουρκία και στη βόρεια Συρία. Αυτό που προέχει είναι να διασωθούν όσοι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί και η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που έστειλε εξειδικευμένο σε τέτοιες αποστολές προσωπικό στην Τουρκία. Δυστυχώς ουδείς από την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί με τη Συρία κι αυτό είναι ένα ερώτημα.

 

Ο σεισμός στην Τουρκία όμως θέτει ένα ακόμη τεράστιο ζήτημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και όλης της ανατολικής Μεσογείου. Το έθεσε από χθες ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

 
 
 

Το επίκεντρο του φονικού σεισμού βρίσκεται 200 χιλιόμετρα από το πυρηνικό εργοστάσιο των Τούρκων.

Η Ελλάδα οφείλει για τη δική της ασφάλεια μετά από την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων διάσωσης στην Τουρκία και στη Συρία να θέσει το ζήτημα του πυρηνικού εργοστασίου Ακούγιου. Κι επειδή είναι θέμα ασφάλειας πολλών χωρών θα έχει λογικά συμμάχους. Οφείλει η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα. Εκτός αν φοβάται τον κ.Ερντογάν και δεν θέλει να τον εκνευρίσει. Θα πιέσει τους «συμμάχους» να αντιμετωπίσουν το θέμα σοβαρά ή δεν θέλει να φανεί …αγενής;

 

Δεν υπάρχει χρόνος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο  υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ τον περασμένο Ιούνιο είχε εκφράσει  την ελπίδα ότι το 2023 θα αρχίσει η παραγωγή ενέργειας από τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας και το κοίτασμα φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στη Μαύρη Θάλασσα.

Στο περιθώριο των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη, ο Ντονμέζ είχε δηλώσει  ότι «η κατασκευή του πρώτου πυρηνικού αντιδραστήρα στη χώρα μας συνεχίζεται στο Ακούγιου (στη νοτιοανατολική επαρχία της Μερσίνης). Ευελπιστούμε να τον θέσουμε σε λειτουργία την επόμενη χρονιά. Εργαζόμαστε επίσης πάνω σε τεχνολογικές και γεωγραφικές πτυχές για έναν δεύτερο κι έναν τρίτο αντιδραστήρα».

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software