x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων: Η προδοσία της Μακεδονίας έχει ονοματεπώνυμα γνωστά σε όλους τους Έλληνες

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προς: Βουλευτές της Ελληνικής Βουλής

    Με αφορμή την δημιουργία «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας» στη Φλώρινα, σας  υπενθυμίζουμε ότι τα μελλοντικά δεινά που θα αντιμετωπίσουμε ως Ελληνισμός θα οφείλονται στην αδράνειά σας, την στιγμή που εσείς έπρεπε να είχατε επιδείξει γενναιότητα, πατριωτισμό, και προνοητικότητα για την Μακεδονία μας.

    Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει αποδειχτεί πως είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα και ιδίως για την περιοχή της Μακεδονίας. Η γειτονική χώρα ΔΕΝ τηρεί την συμφωνία και ύπουλα βρίσκει κερκόπορτεςγια να περάσει τα σχέδια της, που είναι η αναγνώριση «Μακεδονικού λαού, πολιτισμού, γλώσσας, ιστορίας, και μειονότητας» οικειοποιούμενη  τους Μακεδόνες Έλληνες και το αυθεντικό Μακεδονικό στοιχείο.

    Δεν είμαστε τυφλοί όταν βλέπουμε την συνέχιση της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, 5 χρόνια μετά την ιδιαίτερα πρόχειρη συμφωνία σας. «ΣΑΣ» και όχι «ΜΑΣ», διότι γνωρίζετε πολύ καλά πως ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ την δέχτηκε, δεν την δέχεται, και ποτέ δεν θα την δεχτεί.

     Δεν θα μείνουμε βουβοί και αμέτοχοι όταν ακούμε σταδιακά στα ελληνικά και στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους όρους «Βόρεια Ελλάδα» αντί για «Μακεδονία» (που είναι αυτονόητο). Αλήθεια, γιατί δεν αποκαλείται η Πελοπόννησος «Νότια Ελλάδα»;

    Έχουμε απόλυτο δίκιο, και δεν είμαστε γραφικοί, όταν φωνάζουμε για χρόνια τώρα πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα ανοίξει τον δρόμο όχι μόνο για άλλα κέντρα «Μακεδονικής» γλώσσας μέσα στη χώρα μας, αλλά και για κέντρα «Μακεδονικού» πολιτισμού, και μουσεία «Μακεδονικού Αγώνα». Για σκεφτείτε το. Τί σύγχυση και προβλήματα θα δημιουργηθούν ΜΕΣΑ στη Μακεδονία… Δίπλα στο ελληνικό μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και κέντρο Μακεδονικού πολιτισμού θα υπάρχει και το κομιτατζίδικο μουσείο «Μακεδονικού» αγώνα και το κέντρο «Μακεδονικού» πολιτισμού; Μπράβο σας.

    Δεν γράφουμε υπερβολές. Στην συμφωνία των Πρεσπών βασίσθηκε ο δικαστής και αναγνώρισε τον σύλλογο της Φλώρινας όπως σαφέστατα προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασής του. Και εσείς τα δέχεστε και σιωπάτε. Σας προσκαλούμε να ξαναδιαβάστε την συμφωνία που υπογράψατε ή υπερασπίζεστε. 

    Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί, αν όπως γράφει η συμφωνία, όλα αυτά έχουν σλαβικές ρίζες. Με την δική σας ανοχή και σιωπή τώρα υπάρχει μία γενικά σλαβική χώρα με το Ελληνικό όνομα «Μακεδονία» και ένας γενικά σλαβικός λαός που ονομάζεται «Μακεδονικός» και όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, προτεραιότητα πάντα δίνεται σε ΧΩΡΑ (την δική τους). Με την δική σας ανοχή και σιωπή υποβαθμίσατε την πραγματική Μακεδονία σεδευτερεύουσα ΠΕΡΙΟΧΗ (την δική μας).

 ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ.      Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Δεδομένης της έλευσης εκλογικής περιόδου στην Ελλάδα περιμένουμε να δούμε άμεσα αντιδράσεις και δράσεις από εσάς προς την ακύρωση της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, κάτι το οποίο είναι δυνατό να γίνει, όπως παρουσιάσαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριό μας στην Θεσσαλονίκη. 

Ομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων  Αυστραλίας. 

         Πρ. Κοσμίδης Γεώργιος και Συντονιστής της Συνομοσπονδίας

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά. Πρ. Καράτζιος Χρήστος

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά.  Πρ. Δημητρακόπουλος Γεώργιος

Παμμακεδονική Ένωση Ν.Αφρικής.  Πρ. Παπαθανασίου Αμύντας

Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας.   Πρ. Γκέγκας Ιωάννης

Σύλλογος Μακεδόνων Ιρλανδίας.  Πρ. ΚακούληΘωμαή

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών ΣυλλόγωνΜακεδόνων.

         «Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδος».  Πρ. Γιουματζίδης Δημήτριος

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software