x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνάντηση του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τον πρώτο κύκλο συναντήσεών του με τους δημάρχους των Δήμων της Αττικής ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως, επισκεπτόμενος το δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. 

Σε μία εκτεταμένη συζήτηση ο κ. Κωνσταντέλλος ανέλυσε τα ζητήματα που αφορούν το δήμο του, με κορυφαίο αυτό της αξιοποίησης των κρατικών ακινήτων, καθώς και αυτών της Εκκλησίας, των αλλαγών χρήσεως γης και των νομικών κενών που οι επιτήδειοι αξιοποιούν επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του δήμου και τους πολίτες του. 

Ο κ. Εμφιετζόγλου, παρέθεσε τα βασικότερα ζητήματα του προγράμματος της Πατριωτικής Ενώσεως, αναλύοντας τόσο τις πολιτικές που θα ασκηθούν για την αντιμετώπιση του δημογραφικού όσο και αυτές που αφορούν την αποκατάσταση της ενεργειακής αυτάρκειας και κατ’ επέκτασιν της ευημερίας των Ελλήνων. 

Τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως συνόδευε κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος. Συγκεκριμένα στη συνάντηση παρέστησαν ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Παναγιώτης Δούμας, ο Υπεύθυνος Εκλογικού Αγώνος κ. Βασίλης Κατηνιώτης, οι υποψήφιοι βουλευτές Β3 Νοτίου Τομέως Αθηνών, κ. Αντιγόνη Γλυκού και κ. Μηνάς Μαλακός, οι υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής κ.κ. Νίκος Ακουμιανάκης και Γεώργιος Τσάμπρας και ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Θωμάς Σταμόπουλος. 

-Tο-
Γραφείο Τύπου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software