x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Που αποσκοπούν τα ύποπτα δημοσιεύματα κατά της στρατιωτικής ηγεσίας της Χώρας;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ερωτήματα προκαλούν τα πρόσφατα δημοσιεύματα κατά της στρατιωτικής ηγεσίας και ειδικότερα κατά του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Αρχηγού Στόλου.

Σε μια ανοικτή δημοκρατική πολιτεία, κανείς, βεβαίως, δεν είναι υπεράνω κριτικής. Ατεκμηρίωτα όμως δημοσιεύματα, που υποσκάπτουν το κύρος και τη θέση της στρατιωτικής ηγεσίας, όταν η χώρα αντιμετωπίζει τη γνωστή επιθετική στρατηγική της Άγκυρας, προκαλούν ευλόγως ερωτήματα για το που αποσκοπούν και το τι επιδιώκουν.

Εάν επιδιώκεται με αυτά η υποβολή της ιδέας ότι η στρατιωτική ηγεσία δεν πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν το ενδεχόμενο δυναμικής απαντήσεως σε Τουρκική πρόκληση, παραβίαση της Ελληνικής κυριαρχίας και απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένου γεγονότος, τότε θα ήταν προφανές ότι τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από υπερμάχους της γνωστής πολιτικής του κατευνασμού, της παθητικής στάσεως και των υποχωρήσεων, που είναι απαράδεκτη στον Ελληνικό λαό.

Η Πατριωτική Ένωση κατεδίκασε επανειλημμένα τις κατευναστικές πολιτικές στα εθνικά θέματα και επεσήμανε τις ολέθριες συνέπειες τους, ακόμη και για τη διαφύλαξη της ειρήνης, που προβάλλεται ως επιχείρημα.

Η εθνική ακεραιότητα και κυριαρχία, όπως και η ειρήνη, διασφαλίζονται με τον αναγκαίο αφ’ ενός συσχετισμό και ισορροπία ένοπλης ισχύος και με την αντίστοιχη αφ’ ετέρου πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα.

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software