x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιτυχής η πρώτη κεντρική εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αθήνα

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Πατριωτική Ένωση ευχαριστεί τους εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες που την Δευτέρα συμμετείχαν στην πρώτη της κεντρική εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο Αττικής.  

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic o Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ανέλυσε τις κυριότερες προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αρχής γεννωμένης από το δημογραφικό και το μεταναστευτικό, εξηγώντας ότι το κράτος πρέπει να δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο για το δημογραφικό, παρακρατώντας είκοσι λεπτά ανά λίτρο καυσίμου που πωλείται, 15 από τους φόρους και τα τέλη και 5 από τον καταναλωτή. 

Αναφέρθηκε ακόμη και στο ενεργειακό ζήτημα της χώρας, δεσμευόμενος ότι μια κυβέρνηση υπό την Πατριωτική Ένωση θα επανενεργοποιούσε άμεσα όλα τα εργοστάσια λιγνίτη και θα προχωρούσε την επομένη της εκλογής της σε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. και στην ανακήρυξη ΑΟΖ, με σκοπό  να διασφαλιστεί σύντομα η ενεργειακή ασφάλεια και η ευημερία των Ελλήνων. 

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως υπογράμμισε ακόμη πώς η κυβέρνηση, προχωρώντας σε έρευνες μόνο στα νοτιοδυτικά της Κρήτης και όχι στα νοτιοανατολικά, αναγνωρίζει εμμέσως το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως προλόγισε ο  Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Παναγιώτης Δούμας, που εστίασε στην ανάγκη συγκρότησης ενός πολιτικού πόλου που θα απομακρύνει από την εξουσία αυτό που χαρακτήρισε ως «απέθαντη ελίτ που αναπαράγεται με την οικογενειοκρατία και τους κομματικούς σωλήνες και καταστρέφει την πατρίδα». Επισήμανε δε ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αποτελεί το σημαντικότερο όπλο του πατριωτικού χώρου για να μπορέσει να συσπειρωθεί και διεμβολίσει το σύστημα. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου και υποψήφιος βουλευτής με την Πατριωτική Ένωση που ηγείται των προσπαθειών για περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών με άλλους φορείς, και οι Σιμέλα Κιοσκερίδου υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Δασκαλούλης, υπόψήφιος βουλευτής Λαρίσσης και ο Ιωάννης Τσουχλαράκης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργανώσεως Χανίων. 

 Οικοδεσπότης ήταν ο γνωστός εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος είναι και συντονιστής Κεντρικού Τομέως Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής.  

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν οι Αντώνης Κουνάδης, τ. Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας, ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών ιερέας π. Ιωάννης Διώτης, ο πρέσβης Γεώργιος Πουκαμισάς, η εφοπλιστής Χρυσάνθη Λαιμού, ο καθηγητής Ιστορίας και συγγραφέας Ηλίας Ηλιόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, ο αντιπρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδας κ. Ματζανάς, ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ και νομικός Ιωάννης Ζωγράφος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Μάρκος Αναγνωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου Πέτρος Θεοδωράκος, ο τ. πολιτευτής και στέλεχος του ΛΑΟΣ Χρήστος Χαρίτος, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Βαράγκης, ο Ταξίαρχος (ΠΖ) Χρήστος Μπαρζάκης και ο ηρωικός υπάλληλος της πρεσβείας της Ελλάδας στην Τρίπολη της Λιβύης και πολυτραυματίας Πυρόβολος Ιωάννης. Παρόντες ήταν επίσης όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Πατριωτικής Ενώσεως στο Λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς και υποψήφιοι και στελέχη από όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθήστε εδώ όλη την εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως:

https://www.youtube.com/watch?v=RFKlNChD63E&feature=emb_title

 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software