x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΛΕΣΒΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Στη Λέσβο συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα. Κόπηκαν χιλιάδες δέντρα μέσα στο μεγαλύτερο δάσος του νησιού για να γίνει η μεγαλύτερη υπερδομή της Ευρώπης χωρητικότητας 45000 λαθρομεταναστών με γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία, τζαμιά, διώροφες κατοικίες wi fi, ρεύμα, νερό, τροφή όλα δωρεάν. Οι τοπικές αρχές, περιφερειάρχης, δήμαρχος, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικό σωπαίνουν αφού οι χορηγίες τους καλύπτουν. Η συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν επιλογή του πρώην στρατηγού επί ΣΥΡΙΖΑ, μετέπειτα υφυπουργού της ΝΔ, και τώρα συμβούλου του Μητσοτάκη, Στεφανή.

Για κάποιους που θα αναρωτηθούν και τι κάνουν οι κάτοικοι… θα σας πω.

Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος έχουν επιδοθεί σε προσλήψεις με σύμβαση με μπλοκάκια με 700€ σε άτομα που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Σε επιχειρηματίες του νησιού δίνονται επιδοτήσεις και δωρεάν από ΜΚΟ εργατικό δυναμικό που επιλέγουν από τους λαθρομετανάστες με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Για τους πατριώτες που αντιστέκονται εκκρεμεί τουλάχιστον μια δίκη για τον καθένα αφού για αυτό φροντίζουν "δημοσιογράφοι" τοπικών sites που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ και Αρχές.

Οι εκλογές έρχονται και όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι Λέσβιοι σκεφτούν λογικά και στηρίξουν τον τόπο τους και ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ως Έλληνες.

Υ.Γ. πατριώτες να θυμάστε ότι και οι Ινδιάνοι στην Αμερική καλοδέχονταν τους Αγγλοσάξονες γιατί τους μοίραζαν καθρεφτάκια... στο τέλος όμως δεν έμεινε ούτε ένας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software