x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ: Ο τελευταίος των μεγάλων εκδοτών του πατριωτικού χώρου

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Γιάννης Γιαννάκενας είναι ο τελευταίος των παλιών και μεγάλων εκδοτών του πατριωτικού χώρου. Με τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ έχει φωτίσει γενιές και γενιές Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Ξεκίνησε την πορεία του από το ΕΝΕΚ στη δεκαετία του '80, θήτευσε για χρόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Ελληνικού Μετώπου και εν συνεχεία απετέλεσε ανώτατο στέλεχος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.

Τα τελευταία χρόνια είχε μάλλον αδρανοποιηθεί από την πολιτική, μέχρι που τον είδαμε να ανακοινώνεται υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών με την Πατριωτική Ένωση του Προδρόμου Εμφιετζόγλου. Αυτό μας γεννά πολλά ερωτήματα και γι' αυτό ήταν μονόδρομος να του τα θέσουμε.

Κύριε Γιαννάκενα, πως βλέπετε την όλη κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα;;;

 

Η τραγική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα είναι δέσμια της επέλασης της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης που εχθρεύεται έθνη, φυλές, θρησκείες, παραδόσεις, ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερίες και ό,τι είναι ιστορική συνέχεια και θέλει επιβιώσει η διαφορετικότητα της. Δυστυχώς στην Ελλάδα κυριαρχούν οι πολιτικές δυνάμεις (σε όλο το πολιτικό φάσμα) οι οποίες είναι εντολοδόχοι των αποφάσεων της Νέας Τάξης. Ο λαός μας υποφέρει από την ενδοτικότητα του πολιτικού συστήματος καθημερινά, με τα αδιέξοδα να αυξάνονται. Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι στις μάστιγες της εποχής: φτώχεια, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, παιδεραστία, παιδική πορνογραφία, εμπόριο βρεφών, γυναικών καί ανθρωπίνων οργάνων.   

Δεν γίνεται να το βλέπουμε και να μείνουμε άπραγοι και αμέτοχοι σε μια προσπάθεια αντίστασης και σωτηρίας.

 

Τι είναι αυτό που σας κάνει να δίνετε πάλι το παρόν σας στις εκλογές;;;

Έδινα πάντα το παρόν μου στις εκλογές με ένα και μόνο κριτήριο, να αγωνιστώ γι’ αυτό που είναι χρήσιμο για την Πατρίδα, να βάζω πλάτη σε Εθνικές επιλογές, προτάσεις και αγώνες. Να αποτελώ έναν πιστό στρατιώτη στο ανάχωμα που απαιτείται να στήσουμε απέναντι στην Εθνική καταστροφή που επέρχεται. Να υπερασπιστούμε την εθνική μας κληρονομιά και την συνέχεια της. Οι αρετές του Ελληνικού πολιτισμού και οι αξίες της Ορθο­δοξίας, αποτελούν πυλώνες της υπάρξεως μας. Ο αγώνας μας είναι για το έθνος και την ελευθερία, η πολιτική πρέπει να είναι πράξη και στάση αγάπης για τον συμπατριώτη μας, αλλιώς να μην ασχολείται κανείς.

 

Τι λέτε σε αυτούς που αγανακτισμένοι από την όλη κατά­σταση ψηφίζουν άκυρο, λευκό ή απέχουν των εκλογών;;

Αγαπητοί φίλοι, η αποχή δεν είναι κατακραυγή, είναι συνενοχή και στήριξη στην δια­φθορά και στην πολιτική αλητεία! Μην γίνεστε θύματα εξαπάτησης απέχοντας. Πηγαί­νετε να ψηφίσετε κάτι άλλο -που βρίσκεται έστω πιο κοντά στις σκέψεις σας, και ας είναι «μικρό»- και καταδικάστε τους εξουσιαστές της απάτης. Προσέξτε, όμως, διότι όπως η αποχή, έτσι τα λευκά και τα άκυρα είναι μεγάλη παγίδα. Διότι ούτε αυτά μετράνε και σημασία δεν έχει να «ξεδώσουμε», αλλά να πιάσει τόπο το βόλι μας. Οι «εκλογοπλάστες» αφαιρούν ΠΑΝΤΑ από το εκλογικό σώμα, τα άκυρα, τα λευκά και την αποχή, προσφέροντας δύναμη στα δύο πρώτα κόμματα (εξουσιαστικής συναλλαγής). Αυτοί και μεταξύ τους να μείνουν, θα βγάζουν «πλειοψηφική κυβέρνηση». Τρανό παράδειγμα οι Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων το 2010, όπου από τους 488.150 εγγεγραμμένους, εψήφισαν στον δεύτερο γύρο μονάχα 167.104, με έγκυρα μονάχα 148.531… δηλ. το 30,43%!!! Αποτέλεσμα: Ο Καμίνης 15,81%, ο Κακλαμάνης 14,62% και τι έδειξε η καρτέλα;;; Καμίνης 51,95% και Κακλα­μάνης 48,05%....  κατόρθωμα ΜΕΓΑ, στήριξαν και πάλι αυτούς που κάθε μέρα υβρίζουν….

 

Γιατί Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και Πατριωτική Ένωση;;;

Σε ένα πατριωτικό πολιτικό φάσμα, όπως καταγράφεται σήμερα με 2ψήφιο αριθμό και μια πολύ-διάσπαση, όπου πολλές πολιτικές πρωτοβουλίες διεκδικούν έναν ρόλο, καθίσταται απαραίτητη μια ενότητα των Πατριωτών, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί εκλογικά το μέγιστο μέρος των πατριωτών ψηφοφόρων. Μια τέτοια ένωση απαιτεί μια προσωπικότητα κοινής αποδοχής που τον πατριωτισμό του τον έχει δείξει με πράξεις εθνικές δεκαετίες τώρα. Αυτή η εθνική προσωπικότητα είναι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ένας σύγχρονος ευεργέτης, που μπαίνει μπροστά και ανοίγει τον δρόμο χωρίς αντιπαραθέσεις και «φιλτραρί­σματα» μεταξύ πατριωτών, παρά μονάχα ότι Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, για όλους εμάς που δίνουμε την ψυχή μας για την Ελλάδα των Ελλήνων, ενάντια στην Λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της Ελλάδος, όπου δεν θα είμαστε μειονότητα, αλλά ούτε και φτωχός συγγενής της Ευρώπης.

 

Ήρθε η ώρα ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.   

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software