x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: «ΜΗΝΥΣΗ & ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο δικηγόρος καταγγέλλει «τα ψεύδη των αυνάνων της αριστεράς, των πρωκτοφυλλάδων και της τηλεοπτικής αλητείας»

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη άσκησε ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), κ. Ζήσης Κωνσταντίνου, με αφορμή το «ναζιστικό χαιρετισμό» του κ. Πλεύρη, μέσα στην δικαστική αίθουσα που δικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν αυτού, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ένα από τα Πειθαρχικά Συμβούλιου του ΔΣΑ το οποίο αφού καλέσει σε εξηγήσεις τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα αποφανθεί εάν θα επιβληθεί σε βάρος του πειθαρχική ποινή.

Ο κ. Πλεύρης, πάντως, περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει στην «Ε.Ω.», πως θα στραφεί με μήνυση και αγωγή προς οποιονδήποτε τον αποκαλέσει ναζιστή. Σημειώνουμε, ότι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στην Ε.Ω. δημοσιεύσαμε μακροσκελή επιστολή του κ. Πλεύρη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θεωρώ αναγκαίον να διευκρινίσω ωρισμένας αληθείας, που οι μπολσεβίκοι επίτηδες συσκοτίζουν. Συγκεκριμένως. Ο Ναζισμός, με ιδρυτή τον Αδόλφο Χίλτερ υπήρξεν εκδήλωσις του Γερμανικού Εθνικισμού. Ο φασισμός, με ιδρυτή τον Μπενίτο Μουσσολίνι υπήρξεν εκδήλωσις του Ιταλικού Εθνικισμού. Η «4η Αυγούστου» με ιδρυτή τον Ιωάννη Μεταξά υπήρξεν εκδήλωσις του Ελληνικού Εθνικισμού. Εγώ ως Έλλην πιστεύω στην 4ην Αυγούστου ακριβώς διότι είμαι Έλλην εθνικιστής.

Αν ήμουν Ιταλός εθνικιστής θα ήμουν φασίστας. Αν ήμουν Γερμανός Εθνικιστής θα ήμουν Ναζί. Αλλά είμαι Έλλην και συνεπώς δεν ανήκω στους ξένους εθνικισμούς. Το ποία ακριβώς είναι η πολιτική ιδεολογία μου την εξηκρίβωσε το Πενταμελές Εφετείον Αθηνών (913/2009) και επεκύρωσε η Πλήρης Ποινική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου (3/2010) αι οποίαι μου ανεγνώρισαν το αναφαίρετο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και αναγνωρίζουν ότι είμαι Έλλην Εθνικιστής. Μάλιστα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (2735/2012) παρεδέχθη ότι είμαι βαθύς γνώστης της ιστορίας και πάλλομαι από πατριωτισμό. Έτσι απεφάνθη εις ανώτατον δικαιοδοτικόν βαθμόν η Ελληνική Δικαιοσύνη και κάθε λογικός και έντιμος άνθρωπος θα συμφωνήση με τας αποφάσεις της και όχι με τα ψεύδη των αυνάνων της αριστεράς, των πρωκτοφυλλάδων και της τηλεοπτικής αλητείας, που με αποκαλούν ναζιστή ή φασίστα…

Το αληθές είναι ότι εχαιρέτησα Αρχαιοελληνικά που τέτοιο χαιρετισμό καθιέρωσε ο Μεταξάς ως πολιτικό χαιρετισμό του πολιτεύματος της 4ης Αυγούστου που επέβαλε στην Ελλάδα και δια του οποίου την ωφέλησε στην ειρήνη και την εδόξασε στον πόλεμο του 40». Κατόπιν των ανωτέρω αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις ενέργειες τόσο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όσο και όλων εκείνων που μέχρι σήμερα αποκαλούσαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη «Ναζιστή»!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software