x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ της Μελόνι! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στην εργασία τους (αμέσως) οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην Ιταλία…

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμοι που δεν εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού από αύριο θα μπορούν να ξαναρχίσουν να εργάζονται. Η απόφαση της κυβέρνησης Ντράγκι, προέβλεπε ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα έπρεπε να μείνουν εκτός χώρου εργασίας, μέχρι το τέλος του έτους.

Η Μελόνι εξήγησε ότι με την σημερινή απόφαση, θα μπορούν να ξαναρχίσουν να δουλεύουν, τέσσερις χιλιάδες γιατροί και νοσοκόμοι, κάτι που θεωρείται χρήσιμο, λόγω των χρόνιων ελλείψεων του τομέα. Παράλληλα, η κυβέρνηση της Ρώμης αποφάσισε, τελικά, ότι στα νοσοκομεία της χώρας θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται οι προστατευτικές μάσκες. «Στην Ιταλία, μέχρι τώρα, είχαμε τεράστια σύγχυση στο θέμα του κορωνοϊού, θα πρέπει να δουλέψουμε με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ευθύνης των πολιτών», τόνισε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης δήλωσε, επίσης, ότι θα απαγορευθούν, στο εξής, τα λεγόμενα «ρέιβ πάρτι» με την έγκριση νέου νόμου, ο οποίος θα κάνει σαφή αναφορά σε έγκλημα κατά της ακεραιότητας του κοινωνικού συνόλου.

Η Τζόρτζια Μελόνι υπογράμμισε ότι στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο -πιθανότατα την Παρασκευή- κύριο αντικείμενο συζήτησης θα είναι οι προβλέψεις για τα δημοσιονομικά της χώρας και κάποια πρώτα μέτρα για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης τιμής της ενέργειας.

«Προς το παρόν, στην κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, είμαστε ενωμένοι και με μεγάλο ενθουσιασμό, παρά την δύσκολη στιγμή που διέρχεται και η χώρα μας» είπε, τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software