x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ηλίας Παναγιώταρος: Από το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά, στην άνευ όρων υποταγή των νεοραγιάδων

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

“28-10-1940, 28-10-2022”: Από το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και την υπεράσπιση μέχρις εσχάτων του Πάτριου Εδάφους, στην άνευ όρων υποταγή των νεοραγιάδων”.

Είναι ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και μέσα από το κελί μου στις φυλακές Δομοκού παρακολουθώ την εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ΄΄ΝΟΤΙΑΣ΄΄ πλέον Μακεδονίας! Νότιας εξαιτίας αυτών που βρίσκονται σήμερα στην εξέδρα των επισήμων της παρέλασης, πολιτικών, στρατιωτικών αλλά και ιεραρχών, οι οποίοι ψήφισαν, υπέγραψαν ή σεβάστηκαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών εις βάρος της Μακεδονίας μας. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Έδειχναν τα κρατικά ΜΜΕ- λέω κρατικά διότι όλα ανεξαιρέτως ιδιωτικά ή η ΕΡΤ ¨ξεζουμίζουν¨ εμμέσως ή απευθείας το κράτος-  την επίσκεψη της αξιότιμου προέδρου της Ελληνικής; Δημοκρατίας; στο μουσείο Μακεδονικού αγώνα, καθώς και το ¨αυθόρμητο ενδιαφέρον¨ με το οποίο περιεργαζόταν τα εκθέματα του μουσείου, προκειμένου να μας δείξουν οι κάμερες πόσο πολύ συγκινείται με τους αγώνες των Μακεδονομάχων! (Ε! ρε και να ήταν φωνή τα εκθέματα…).

Μας έδειξαν τη ζωντανή σύνδεση του εμπειρότατου πιλότου χειριστή f16 του ¨περιοδεύοντος θιάσου¨ της ομάδας Ζευς της πολεμικής μας αεροπορίας, ο οποίος μιλώντας σε ανοιχτή ακρόαση με την αρχιστράτηγο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, πρόεδρο Σακελλαροπούλου, της έλεγε για το μεγαλείο του Ελληνικού έθνους, την υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας, καθώς και τα άλλα Παχιά, πολύ Παχιά μεγάλα λόγια για το έχων μνημονικό μυρμηγκιού πόπολο. Δεν μας είπε όμως ότι μετά το πέρας της φιέστας (δυστυχώς, για τους κυβερνώντες οι εθνικές εορτές είναι φιέστες και τίποτα παραπάνω), ο άξιος πιλότος μας θα ¨παρκάρει¨ το υπέροχα διακοσμημένο με την Ελληνική σημαία γαλανόλευκο f-16 που έχουμε για τις ¨φιέστες¨, θα πάρει ένα άλλο f-16  και θα πάει για περιπολία και υπεράσπιση του εναέριου χώρου της ¨Βόρειας Μακεδονίας¨, και αυτό διότι έτσι ορίζει η επωφελέστατη  (χαχα) συμφωνία των Πρεσπών!!!

 Σε ένα άλλο πλάνο του θεατρικού της παρελάσεως, δύο αλεξιπτωτιστές προσγειώνονται ακριβώς έμπροσθεν της αρχιστρατήγου και της παραδίδουν μία Ελληνική σημαία διπλωμένη με τριγωνικό επίσημο τρόπο που δίνουν σε συγγενείς θυμάτων που πέφτουν σε ώρα καθήκοντος. Απορία πρώτη: Με αφορμή ποιον πεσόντα έδωσαν τη σημαία. Απορία δεύτερη: Αλήθεια τι να την κάνει τη σημαία; Εδώ αφαιρεί και αυτές που υπήρχαν στο προεδρικό μέγαρο. Να ήταν σημαία των ΛΟΑΤΚΙ να πω μάλιστα! θα την τιμούσε δεόντως!

 28η Οκτωβρίου  και για να ακούσεις κάποιο ΜΜΕ κάτι για τον Ιωάννη Μεταξά θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός! Όλο για κάτι απίθανους, ανύπαρκτους αριστερούς, κατά φαντασίαν ήρωες ακούς. Αντιεθνική αριστερή προπαγάνδα παντού.

 Το νόημα του όχι του Μεταξά, του έπους της Πίνδου, των οχυρών, της φιλοπατρίας, των πραγματικών αντιστασιακών και αγωνιστών έχει πάει περίπατο, θυσία στο βωμό της αριστερίλας που σαν γάγγραινα κατατρώει τις ήδη λαβωμένες σάρκες του έθνους μας.

Το μόνο που ακούς από τα επίσημα και σκοπίμως ανιστόρητα και  αναθεωρητικά χείλη, είναι ότι το 1940 πολέμησε με τον φασισμό και τον ναζισμό! Όχι κύριοι δεν πολέμησε με τον φασισμό! Τον εισβολέα πολεμήσαμε άσχετος ιδεολογίας, φυλής ή οτιδήποτε άλλο. Από αυτό τον πόλεμο εξαίρεση αποτελούσαν οι κομμουνιστές οι οποίοι ως τσιράκια της Σοβιετικής Ένωσης δεν πολέμησαν τους έως τότε τους συμμάχους τους Γερμανούς! Την πατρίδα μας υπερασπίστηκαν οι ηρωικοί Έλληνες που είχαν δημιουργηθεί γαλουχηθεί, αρτίως εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί  από το ¨κακό φασιστικό¨ καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά!

Τούτη την ώρα που γράφω αυτές τις αράδες παρακολουθώ μία υπερπαραγωγή του 1970 «Οι γενναίοι του Βορρά», που αφορά τα αίσχη στην κατεχόμενη (από τους συμμάχους των κομμουνιστών κομιτατζήδες) Μακεδονία μας κατά τη διάρκεια της τριπλής κατοχής της πατρίδας μας. Αλήθεια πόσοι νέοι  γνωρίζουν σήμερα τι εστί κομιτατζής; ‘Η ποια είναι τα αίσχη τον εαμοβουλγάρων;

Εκτός της συγκεκριμένης ταινίας, όλες όσες υπάρχουν και αφορούν το 1940 και το έπος των Ελλήνων, μα όλες έχουν γυριστεί κατά τη διάρκεια ενός άλλου ¨φασιστικού¨ καθεστώτος, της 21ης Απριλίου. Έκτοτε η ¨Δημοκρατία¨ δεν έχει γυρίσει ούτε μία ταινία που να εξυμνεί τον αγώνα των Ελλήνων ενάντια στους φασίστες και τους ναζί.

 Αμ το άλλο, σε όλες αυτές τις ταινίες πρωταγωνιστούσε η αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών εκείνης της εποχής, δεξιοί και αριστεροί, διαψεύδοντας όσους ισχυρίζονται ότι το καθεστώς βασάνιζε τους αριστερούς, τους έβγαζε τα δόντια κλπ κλπ. Διότι αν κρίνουμε από τις ταινίες, η Καρέζη, ο Καζάκος, ο Κατράκης καθώς και άλλοι πρωτοκλασάτοι (στελέχη του ΚΚΕ) ηθοποιοί εργαζόντουσαν κανονικότατα….

 Έβλεπα την παρέλαση των πάλαι ποτέ ηρωικών στρατευμάτων μας και θα έπρεπε να γεμίζω από υπερηφάνεια και η εθνική έπαρση. Αντ’ αυτού με κατακλύζει θλίψη. Θλίψη διότι το στράτευμα έχει μετατραπεί σε υπηρετικό προσωπικό των εισβολέων λαθρομεταναστών. Θλίψη διότι πλην λιγοστών εξαιρέσεων τα οπλικά μας συστήματα είναι παρωχημένα ή καθηλωμένα λόγω περικοπών και έλλειψης ανταλλακτικών που μας επέβαλαν τα μνημόνια της κυρίας Μέρκελ. Θλίψη διότι αυτό το πάλαι ποτέ υπερήφανο έθνος συνεχίζει να κακοδιοικείται από τις ίδιες φαμίλιες που το οδήγησαν στη χρεοκοπία, στα μνημόνια. Θλίψη γιατί οι ίδιες οικογένειες ¨λαδέμπορων¨ και ¨γερμανοτσολιάδων¨ που ¨ρουφούσαν το αίμα των Ελλήνων¨ στην κατοχή συνεχίζουν να ξεπουλούν την πατρίδα μας στο 4ο Ράιχ. Θλίψη γιατί ο νεοέλληνας ξεγελιέται μη βλέποντας ούτε καν το δέντρο, ένα κλαράκι του αρκεί, ενώ του ξεφεύγει (πολλές φορές και εν γνώσει του) ολόκληρο το δάσος!!

Αυτά συνέβησαν πέρσυ. Φέτος θα επαναληφθούν ακριβώς τα ίδια με μερικές προσθήκες, όπως τα υπερσύγχρονα “Rafale” (πολύ σημαντική αγορά). Αλλά όσα “Rafale”  και αν διαθέτεις εάν δεν έχεις την βούληση να τα χρησιμοποιήσεις όταν και όπου πρέπει, είναι απλά διακοσμητικά.

 ‘Αντε και του χρόνου και άγημα της ¨Βόρειας Μακεδονίας¨ ή γιατί όχι και του ναζιστικού τάγματος Αζόφ.

Ηλίας Κ. Παναγιώταρος

Πολιτικός κρατούμενος

Φυλακές Δομοκού

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Twitter: https://twitter.com/ILIASPANAGIOTA1

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software