x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επίθεση στα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, άγνωστοι επετέθησαν στα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αλεξανδρούπολη, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ειρήνης, λίγα μέτρα από το κτίριο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αλεξανδρουπόλεως και απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Ασφάλειας, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις τον αριθμό και δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί. Προσέγγισαν το σημείο πεζή και εκτόξευσαν μεγάλες πέτρες, τρεις εκ των οποίων έσπασαν τον υαλοπίνακα του ισογείου γραφείου της Πατριωτικής Ενώσεως, προκαλώντας υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.

ΓΔΣΔΔΣΓΓΔΣ

Στόχος της επιθέσεως ήταν σαφώς η δολιοφθορά, καθώς κατά την αυτοψία των στελεχών της Πατριωτικής Ενώσεως δεν φαίνεται να έχει αφαιρεθεί τίποτε από τον εξοπλισμό των γραφείων.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση σε γραφείο της Πατριωτικής Ενώσεως, αφού τον περασμένο Μάιο αριστεριστές είχαν σπάσει με λοστούς και βαριοπούλες τα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

ΔΓΣΔΓ

Η Πατριωτική Ένωση εκφράζει την οργή της και την έντονη ανησυχία της για τις επιθέσεις που δέχεται. Καλεί το πολιτικό σύστημα να καταδικάσει απερίφραστα τη βία εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Καλεί επίσης την κυβέρνηση και ειδικά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να μεριμνήσει ώστε οι πραγματικοί εχθροί της δημοκρατίας να μην ενεργούν ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη του, διότι κάποια στιγμή οι ζημιές μπορεί να μην είναι μόνον υλικές. Διαφορετικά, είναι σαν να τους κλείνει το μάτι. Η απαίτησή μας να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν είναι αυτονόητη, όπως και η από τούδε προστασία των γραφείων και των στελεχών του κόμματός μας.

ΔΣΓΓΔΣΔΣ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software