x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Στράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κολοκούρης στον Αντέννα Νότιας Ελλάδας:«είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε σε πολέμο με την Τουρκία»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κολοκούρης,βρέθηκε φιλοξενούμενος στο Ραδιόφωνο του Αντέννα Νοτιας Ελλάδας την Παρασκευή 7.10.2022 στην εκπομπή του Παναγιώτη Νεοφώτιστου ,την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα ξεπερνά κάθε όριο, δεν «μάσησε» τα λόγια του και εκτιμησε για πως «είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κατά το επόμενο χρονικό διάστημα  όχι μόνο ένα θερμό επεισόδιο, αλλά και γενικότερα να οδηγηθούμε σε Πολέμο με την Τουρκία». Ασφαλώς οι παγκόσμιες εξελίξεις με επίκεντρο την Ουκρανία και τον ενεργειακό και οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συνέντευξη με τον Στρατηγό

Ο Κωνσταντίνος Κολοκούρης είναι από τους πλέον μάχιμους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού. Αλεξιπτωτιστής και Υποβρύχιος Καταστροφέας (ΟΥΚ). Στην 36χρονη θητεία του, υπηρέτησε σε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ειδικών Δυνάμεων, ενώ υπήρξε διοικητής των Ελληνικών Δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Κοσσυφοπέδιο. Από τις στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα του ήταν αυτή στις 27 Απριλίου 1997 που, ως Διοικητής Λόχου Πεζοναυτών στο Φαρμακονήσι,έδωσε εντολή για εκτέλεση πυρών εναντίον του τουρκικού υποβρυχίου YLDIRAY S 350, που παραβίαζε τα χωρικά μας ύδατα.
 
Για να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε τον παρακάτω σύδεσμο
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software