x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αυτη είναι η μετεξέλιξη του ΛΑΟΣ - Ποιος είναι ο διάδοχος του Καρατζαφέρη

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ένα από τα κόμματα του πατριωτικού χώρου που βρέθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο τα προηγούμενα χρόνια αλλάζει τρόπο έκφρασης και αρχηγό.
 
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγεί ότι οι θέσεις και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματός, εκφράζεται πλέον απο μια πολιτική κίνηση τη «Δύναμη για την Ελλάδα» , με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό της ΝΔ κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Προς ενημέρωση Στελεχών Μελών και φίλων του ΛΑ.Ο.Σ σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις , οι αρχές , οι αξίες αλλά και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματός  μας, εκφράζεται πλέον απο το Τhink Τank (πολιτική κίνηση) Δύναμη για την Ελλάδα , με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Η επικοινωνία και η επαφή μας με τους Έλληνες πολίτες είναι σε καθημερινή βάση μέσα απο τις καθημερινές εκπομπές του κ. Παναγιωτόπουλου στον τηλεοπτικό δίαυλο της Αττικής Kontra Channel και ώρα 20:00 - 21:00.
Επίσης απο χθες, Τρίτη 04-10-22 οι εκπομπές μεταδίδονται και απο τους εξής  τηλεοπτικούς διαύλους:
1. Delta tv της Θράκης με κάλυψη και την Ανατολική Μακεδονία απο ώρα 23:00 - 24:00
2.  Best tv της Πελοποννήσου με κάλυψη και τα νησιά του Ιονίου Πελάγους επίσης απο ώρα 23:00 - 24:00.
Στόχος μας είναι η σε σύντομο χρονικό διάστημα πλήρης τηλεοπτική κάλυψη σε όλη την Χώρα, για την αμεσότητα ενημέρωσης αλλά και επαφής με όλους του Έλληνες πολίτες!»
 
Το 2019 πραγματοποίησε κοινή κάθοδο με την Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση του ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού στις ευρωεκλογές χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο ευρωκοινοβούλιο. 
 
Τελευταία κάθοδος του στις εθνικές εκλογές ήταν το 2015, χωρίς επιτυχία, ενώ στο ενεργητικό του είχε δύο εισόδους στο ελληνικό και δύο στο ευρωκοινοβούλιο.


e-genius.gr ...intelligent web software