x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Προετοιμάζει το έδαφος η κυβέρνηση για την εισαγωγή των ενδείξεων «Γονέας Α και Β» στη θέση της μητέρας και του πατέρα;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα περίεργο περιστατικό, που έλαβε χώραν προσφάτως σε σχολείο του Βόλου, θέτει το ερώτημα κατά πόσον αυτό είναι ένα απομονωμένο επεισόδιο ή πρόκειται για ενδεικτική δοκιμή για τη μέτρηση των αντιδράσεων, πριν τη γενική εισαγωγή στην Εκπαίδευση της νεοταξικής ένδειξης «Γονέας Α και Γονέας Β» προς αντικατάσταση της Μητέρας και του Πατέρα.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνη δήλωση, σε σχολείο του Βόλου, προερχόμενη από το Υπουργείο Παιδείας, έφερε τη σκανδαλώδη ένδειξη «Γονέας Α και Γονέας Β» στη θέση του Πατέρα και της Μητέρας.

Ο αγανακτισμένος πατέρας αρνήθηκε να την υπογράψει και έγραψε, γεμάτος οργή, πάνω σ’ αυτήν «όχι άλλες τέτοιες αηδίες».

Αυτό είναι το μήνυμα των γονέων προς την Κυβέρνηση, να μη διανοηθεί να επιβάλει στα σχολεία και στην κοινωνία νεοταξικές ιδεοληψίες, που στρέφονται ενάντια σε ό,τι πιο ιερό και φυσικό υπάρχει στον άνθρωπο, το αίσθημα της μητέρας και του πατέρα.

Η Πατριωτική Ένωση καταγγέλλει τέτοιου είδους ιδεολογήματα και καλεί την Κυβέρνηση να μη αποπειραθεί να τα επιβάλει στην Εκπαίδευση και στην κοινωνία. Ο πατέρας και η μητέρα δεν είναι αριθμοί και γράμματα. Είναι αυτοί που φέρνουν μαζί τη ζωή και την προστατεύουν μέχρι την ενηλικίωση και δένονται με υπαρξιακούς δεσμούς και αγάπη με τα παιδιά τους.

 

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software