x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η νέα (σοβιετική) δημοκρατία…

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με τον γνωστό ψευτοτσαμπουκά που διαχρονικά διακρίνει το Μητσοτακέικο, η Ντόρα Μπακογιάννη απείλησε όσους «διαρρεύσουν» στοιχεία από την εξεταστική για τις υποκλοπές ότι τους περιμένει κάθειρξη 10 ετών (!), προεκτείνοντας τα όσα περίπου ίδια είπε πριν από λίγο καιρό και ο περιβόητος Ντογιάκος. Ας υποθέσουμε ότι έτσι γίνεται προσπάθεια να «στεγανοποιηθούν» αυτά που ήδη έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση και ξεκίνησαν από διάφορα κέντρα, όχι μόνο εγχώρια, και μετά έγιναν και οι «διαρροές». Το ζήτημα, όμως, κάποιοι το κινούν, και η «φοβέρα» πρέπει να μας απασχολήσει - προβληματίσει από άλλη σκοπιά. Οδεύουμε με βήμα ταχύ σε ένα νέο ανελεύθερο, αντιδημοκρατικό και βαθύτατα αντεθνικό - αντιλαϊκό καθεστώς, όπου θα έχουν αφαιρεθεί όλα τα εναπομείναντα στοιχεία Εθνικής Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας, ελευθερίας, ελέγχου, κριτικής και λογοδοσίας. «Μεταδημοκρατία», λοιπόν, σαν γενική κυρίαρχη τάση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η κυρίαρχη αυτή τάση θα υπηρετηθεί από όλες τις πτέρυγες του συστημικού πολιτικού κόσμου. Επειδή αποτελεί μια αδήριτη ανάγκη του κεφαλαιοκρατικού κόσμου και της μετάβασης που επιχειρείται, και επίσης επειδή ένα από τα κύρια στοιχεία είναι η αντιμετώπιση όχι των εσωκομματικών ή και «οικογενειακών» αντιπάλων, αλλά η καταστολή με όλα τα μέσα μιας κοινωνικής αντίδρασης σε όλους τους σχεδιασμούς που εξυφαίνονται στο όνομα των «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης». Και αυτό συμβαίνει, διότι αναμένουν την αντίθεση της κοινωνίας σε αυτούς. Ήδη, τα μηνύματα για μεγάλες διαδηλώσεις και εξεγέρσεις από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου είναι γεγονός.

Οι ελίτ το έχουν ξεκαθαρίσει: Δεν μπορεί να υπάρχει διαχείριση με συναίνεση. Η όποια ηγεμονία θα βασισθεί στην εξής «ιδέα»: Δεν υπάρχει καμία εναλλακτική, τίποτα καλύτερο από αυτό το σύστημα, με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Άρα, προσαρμοστείτε για να αντέξετε στις δύσκολες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Όποιοι δεν προσαρμοστούν θα «εξαφανιστούν», τόσο κοινωνικά όσο και προσωπικά. Θα περιπέσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πριν από λίγα χρόνια.

Οι ελευθερίες πρέπει να θυσιασθούν, διότι οι καταστάσεις είναι «έκτακτες» και ως εκ τούτου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι περιττή πολυτέλεια. Αυταρχικό, θωρακισμένο κράτος, με ανάπτυξη των καταπιεστικών - κατασταλτικών μηχανισμών, με πλήρη σχέδια αντιμετώπισης εξεγέρσεων και δικαστικό σύστημα ειδικά προσανατολισμένο στην τιμωρία της ανυπακοής και των αντιστάσεων του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών εκφραστών του.

Βλέπουμε τα σημάδια αυτής της εκτροπής που συνιστά η «Μεταδημοκρατία», καθώς  και του γενικευμένου αυταρχισμού που δημιουργείται. Το θράσος και ο αυταρχισμός που εκδηλώθηκε μέχρι τώρα, κατά την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής, και η επιβληθείσα «ομερτά» σαν μέθοδος διαχείρισης και τέτοιων ζητημάτων, αποδεικνύουν κάτι ακόμα: Την παντελή έλλειψη ουσιαστικής αντιπολίτευσης και πίεσης σε μια τρισάθλια κυβέρνηση που θα έπρεπε ήδη να έχει γκρεμιστεί. Όμως, δεν πρόκειται απλώς για «ανικανότητα» της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, αλλά επί της ουσίας για μια γενικότερη σύμπλευση σε πρόγραμμα, πλαίσια, προσανατολισμούς της Χώρας στα πιο βασικά ζητήματα.

Το πρόβλημα της ελεύθερης σκέψης στην Χώρα μας συνδέεται αναπόσπαστα με τον αγώνα για επιβίωση που οφείλει να δώσει ο Ελληνικός Λαός. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μοναδική πράξη αυτοάμυνας και προστασίας της κοινωνικής υπόστασης, αντίστασης στην επιχειρούμενη διάλυση της Ελλάδος, υπεράσπισης της Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας.

Οι εκπρόσωποι της «Μεταδημοκρατίας», της διαπλοκής, της πλήρους υποταγής στον ατλαντισμό, της ευρωκρατίας, του εθνομηδενισμού, του πιο χυδαίου πολιτικαντισμού και των εγχώριων ελίτ, δηλαδή οι εκπρόσωποι της νέας (σοβιετικής) δημοκρατίας αποτελούν ξεκάθαρα εχθρούς της Πατρίδας και του Λαού των Ελλήνων.

Γιώργος Μάστορας

ELLHNES.NET

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software