x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο; Τι λένε οι εργαζόμενοι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ κάνουν λόγο για κίνδυνο να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο στο Αίγιο.

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωσή τους μπορεί στη γενική συνέλευση μετόχων στα ΕΑΣ η διοίκηση να εισηγήθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 17.500.000, τα 8.000.000 εκ των οποίων αφορούσαν την οικοδόμηση κτιρίου στο Αίγιο σε αντικατάσταση του παλαιού, ωστόσο, σύμφωνα με το σωματείο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών απέρριψε το αίτημα για το Αίγιο, «βάζοντας έτσι λουκέτο και στην παραγωγή όπλων».

Αναλυτικά:

 

Μετά την άρνηση της χρηματοδότησης του καινούργιου κτηρίου της ΕΒΟ στο Αίγιο από το Υπουργείο Οικονομικών, ουσιαστικά χάσαμε το τελευταίο μεγάλο εργοστάσιο της πόλης.

 
 

Παρά τις προσπάθειές μας και ιδιαίτερα την ύστατη, για να στηρίξουν οι τοπικοί Βουλευτές το αίτημα χρηματοδότησης, λάβαμε στήριξη παρόμοια με αυτή της παραμονής του ΤΕΙ.

Είναι όμως τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει ο Υφυπουργός και να τάζει ραδιοφωνικά παραγγελίες σε ένα κλειστό εργοστάσιο. Ποιες είναι οι μεγάλες παραγγελίες που λέτε κύριε Υφυπουργέ; Τα 1000 MINIMI και η τροποποίηση μερικών πολυβόλων του Στρατού από βιδωτά, σε Ταχείας Αλλαγής Κάννης που μπορούν να παραχθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο; Που είναι το εθνικό τυφέκιο και γιατί ο Στρατός αναβαθμίζει το G3 με ανομοιόμορφα υλικά του εμπορίου; Γιατί δεν επιλέγει ο Στρατός την αναβάθμιση των ΕΑΣ που μετέτρεψαν το G3 σε ένα σύγχρονο φορητό όπλο;

 

Η δικαιολογία του Υπουργείου Οικονομικών ότι χρειάζεται παραγγελία για να δοθούν τα χρήματα για το νέο κτήριο, μας εξοργίζει όλους. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι και ο ιδιοκτήτης και ο πελάτης των ΕΑΣ.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software