Ισόβια σε Πακιστανό που είχε πολτοποιήσει με σφυρί το κεφάλι Πακιστανού

0
0
0
s2smodern

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 33χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 24χρονο ομοεθνή του, τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Ο 33χρονος που είχε συλληφθεί τότε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι του θύματος με ένα σφυρί, το οποίο και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του 24χρονου. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου υποστήριξε ότι το θύμα του έβρισε την οικογένεια. Θόλωσε και με το σφυρί που κρατούσε, τον χτύπησε ή τρεις ή τέσσερις φορές, όπως είπε, στο κεφάλι. Θύτης και θύμα έμεναν μαζί και δούλευαν, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες, στο ίδιο θερμοκήπιο έξω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα του 24χρονου Πακιστανού το οποίο εκτιμάται ότι βρισκόταν εκεί για παραπάνω από 3 ημέρες.

Ο 32χρονος τότε άνδρας, όταν συνελήφθη, ομολόγησε τις πράξεις του και στη συνέχεια οδήγησε τις Αρχές στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα. Οι Αρχές τότε δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο, τα κίνητρα του δράστη να ήταν σεξουαλικά....

Πακιστανός, Έγκλημα, Ισόβια, Σφυρί