x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πρωταθλητές στη γραφικότητα!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ειδικοί στην κολακεία μας έδειξαν ότι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης, οι οποίοι σχολίασαν το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δικό τους τρόπο. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και ο υπουργός Υγείας μέσω αναρτήσεων τους στο Twitter και με αφορμή την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του ευρωβουλευτή και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ήταν οι μόνοι που έσπευσαν να στηρίξουν τον πρωθυπουργό μετά τη… σούπα δήλωσή του.

«Αληθινός και ανθρώπινος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους», έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη μεν, λάθος δε. Το λάθος θα είναι η αφορμή για να βελτιώσουμε τους θεσμούς μας και όχι για να τσακωθούμε πλήττοντας το εθνικά χρήσιμο έργο της ΕΥΠ».

Ο δε Θανάσης Πλεύρης βρήκε πως ο πρωθυπουργός «με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισύνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει» και τόνισε: «Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο». Ε… κάτι έπρεπε να πουν κι αυτοί!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software