x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δολοφονία στο Περιστέρι: H oμολογία του Πακιστανού – «Μαλώσαμε και τη σκότωσα»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προθεσμία για το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του ζήτησε και έλαβε ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέττα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

 
Ο κατηγορούμενος για δολοφονία οδηγήθηκε ενώπιον του 25ου τακτικού ανακριτή συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Νωρίτερα είχε εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον εισαγγελέα.

Ο 22χρονος Πακιστανός που συνελήφθη χτες στα Σκόπια παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα, μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Περιστέρι.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

 

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

 

Τα στοιχεία πάντως που οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο συμπέρασμα ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ήταν τα εξής:

 

Ο 22χρονος, ενώ έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα φεύγοντας.

Πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι και εξαφανίστηκε.

Επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων.

 

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε και τι ακριβώς έγινε με τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και πώς έφτασαν στον εντοπισμό του στην Βόρεια Μακεδονία.Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης.

Το κινητό του νεαρού από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

 

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 22χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία των Σκοπίων  εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software