x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όχι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την ελληνική κυβέρνηση. Η απόλυτη ταύτισή της με τον ευρωατλαντικό παράγοντα και τη διοίκηση Μπάιντεν είναι δεδομένη. Με τη λογική υποτακτικού, χωρίς καμία διάθεση να κρατήσει αποστάσεις από μια πολιτική που θα έχει βαριές επιπτώσεις στις ελληνορωσικές σχέσεις, η Αθήνα στέλνει… οπλισμό στην Ουκρανία με δύο κατάφορτα μεταγωγικά!

Την ώρα που χύνεται αίμα, υποδαυλίζοντας έτσι τη βία! Αφήνει όμως κατ’ αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ένα βαρύ αποτύπωμα στις διμερείς σχέσεις, που δύσκολα θα σβήσει και θα έχει επιπτώσεις και στα εθνικά μας θέματα. Η πολιτική αυτή είναι πολύ επικίνδυνη, ανιστόρητη και δεσμεύει τη χώρα μας για πολλές δεκαετίες, θέτοντάς της απέναντι στη Μόσχα.

Δεν ελήφθη καν υπόψη ότι αν εκλεγεί ο Τραμπ στο άμεσο μέλλον, οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας θα βελτιωθούν και η Αθήνα θα έχει μείνει με το στίγμα του παρατρεχάμενου μιας σαθρής εξουσίας, αυτής του «έλους» της Ουάσινγκτον, που τον ερχόμενο Νοέμβριο, στις εκλογές για το Κογκρέσο, οι Ρεπουμπλικάνοι θα κληθούν να «αποξηράνουν».



e-genius.gr ...intelligent web software