x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του.

Η λιτή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει: «Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, αφορά χειρισμούς της ΕΥΠ, όσον αφορά νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση κατόπιν αδείας του αρμοδίου εισαγγελέως) του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκου Ανδρουλάκη, όταν ήταν ακόμη ευρωβουλευτής.

 

Η παραίτησή του σημαίνει αποδοχή της ευθύνης της κυβέρνησης για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις αφού η ΕΥΠ πλέον υπάγεται απευθείας στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η ΕΥΠ ομολόγησε δια του διοικητή της Π.Κοντολέων ότι παρακολουθούσε τον Ν.Ανδρουλάκη και Θ.Κουκάκη.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης

 

Ο 43χρονος Γρηγόρης Δημητριάδης είναι δικηγόρος με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία και ανιψιός του πρωθυπουργού, αφού είναι γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητριάδη.

Ηταν το αγαπημένο εγγόνι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και είναι εδώ και χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διατηρεί δικηγορική εταιρεία στο Κολωνάκι με ειδίκευση στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο. Βρίσκεται στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη από το 2004, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους του συνεργάτες όταν κατέβηκε για πρώτη φορά βουλευτής μαζί με τους Θανάση Νέζη και Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο, και έμεινε κοντά του και στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως ειδικός σύμβουλος.

 

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης βρισκόταν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην καμπάνια διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ και έτρεχε ουσιαστικά το γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software