x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Tραμπ για Ζελένσκι: «Αν είχε αποδεχτεί ότι η Κριμαία είναι ρωσική τώρα οι Ουκρανοί θα είχαν χώρα»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Κίεβο έπρεπε να εγκαταλείψει τις εδαφικές του διεκδικήσεις στην Κριμαία, καθώς και την ιδέα να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να έρθει σε συμφωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Η δήλωση αυτή δείχνει πως θα αντιμετώπιζε την κρίση αυτή ο Ν.Τραμπ και ότι επί δικής του προεδρίας δεν θα είχε καν ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ η Αμερική δεν είχε εμπλοκή σε καμιά μείζονα πολεμική κρίση και ο κόσμος σε γενικά πλαίσια περνούσε μία ειρηνική περίοδο και μάλιστα προσοδοφόρα.

 

Η παγκόσμια οικονομία ανέβαινε και υπήρχε σταθερότητα και αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων.

 
 

Ίσως γιατί ο πρώην πρόεδρος τον ΗΠΑ δεν ήταν πολιτικός αλλά επιχειρηματίας και αναγνώριζε πως για να υπάρξει σταθερότητα «πρέπει όλοι να κερδίζουν».

“Θα μπορούσαν να είχαν εγκαταλείψει την Κριμαία. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να λύσουν το ζήτημα με το ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι δεν επρόκειτο να ενταχθούν στη συμμαχία.

 
 

Ο Τραμπ πρόσθεσε επίσης ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία τώρα, αλλά τα μέρη θα πρέπει ακόμα να προσπαθήσουν να το κάνουν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software