x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ό,τι πει ο ΧΑΡΑΡΙ – Τα πιο καλά παιδιά της Νέας Τάξης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τι είχε πει ο υπουργός πριν την επίκληση στο όνομα του «προφήτη» της Μεγάλης Επανεκκίνησης που έκανε στην Βουλή

Η Ελλάδα οδηγείται ΠΡΩΤΗ στην νέα ψηφιακή εποχή, η οποία στο τέλος έχει τα εμφυτεύματα και την δικτύωση, κατά άλλους φυλάκιση των πολιτών σε ένα κεντρικό δίκτυο, στο οποίο θα συνδέονται μέσω των εμφυτευμάτων – ΕΔΩ.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επικαλέστηκε στην Βουλή τον «προφήτη» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως με όλα αυτά «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».

Ωστόσο νέο βίντεο δείχνει πως ο Πιερρακάκης είχε επικαλεστεί τον Χαράρι νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, συγκεκριμένα στις 6/7/2022 στο Economist Impact SE Europe Events, παραδεχόμενος ουσιαστικά πως ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ.

 

Είχε πει χαρακτηριστικά ο υπουργός:

«Έγραψε ο Yuval Harari ένα πολύ ενδιαφέρον δοκίμιο στο FD και ο τίτλος του δοκιμίου ήταν “μετά την πανδημία”. Παρόλο που η πανδημία μόλις ξεκινούσε και η όλη ιδέα ήταν ότι η πανδημία θα τελείωνε μετά από μερικά χρόνια ουσιαστικά, αλλά αυτό που θα έμενε θα ήταν οι πολιτικές σας επιλογές, ειδικά στο ψηφιακό μέτωπο.

Επομένως να είστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνετε και νομίζω ότι είμασταν πολύ προσεκτικοί. Αποφασίσαμε ως κυβέρνηση να ακολουθήσουμε την πολιτική ψηφιοποίησης».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΧΑΡΑΡΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ… ΙΔΕΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

https://rumble.com/v1ecrlp--6-2022.html

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software