x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μωραϊτου: «8 στους 10 ασθενείς με covid είναι τριπλά εμβολιασμένοι – Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει»;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Αυτή τη στιγμή το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει. Στο Αλεξάνδρα οι ελλείψεις είναι τραγικές, δεν έχουμε νοσηλευτικό προσωπικό, είμαστε κάτω από το όριο προσωπικού ασφαλείας. Έχουμε μια νοσηλεύτρια τη νύχτα για δέκα ασθενείς καρδιολογικούς, έναν τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο για 8 κλινικές και μία καθαρίστρια στο νοσοκομείο το βράδυ. Πού είναι οι γιατροί που ο Πλεύρης έβγαλε σε αναστολή. Γιατί δεν γυρνάνε πίσω»; αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus FM 106.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση η κ. Άννα Μωραϊτου, νοσηλεύτρια στο Αλεξάνδρα.

«Και μέσα σε όλα αυτά, ανοίγουμε και μια υπομονάδα, βάζουμε μέσα τρία κρεβάτια και φορεία για τους ασθενείς με covid. Και αυτοί διασωληνωμένοι. Τριπλά εμβολιασμένοι, το διευκρινίζω, οι περισσότεροι τριπλά και διπλά εμβολιασμένοι.
Τον τελευταίο μήνα, λέω π.χ. έναν αριθμό, στους 10 ασθενείς οι 8 ήταν τριπλά εμβολιασμένοι- Ήθελαν να προστατευτούν όπως τους είπαν, οι άνθρωποι.».

Η κ. Μωραϊτου είναι μια από τις χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή και η επιστροφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» έγινε μέσω πιστοποιητικού νόσησης. Είναι επίσης μία από τους 39 υγειονομικούς που συνελήφθησαν γιατί διαμαρτυρήθηκαν σε δρόμο κοντά στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software