x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παρακμή διά χειρός Μπάιντεν: Διόρισε μια «queer» υπεύθυνο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η παρακμή του δυτικού πολιτισμού αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, να κάνει υπεύθυνο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ τον Σαμ Μπρίντον, έναν LGBTQ ακτιβιστή, ο οποίος δηλώνει «queer» και ανήκει στην «κοινότητα των κουταβιών». Ένας όχι απλά ομοφυλόφιλος, έστω και δηλωμένος, κάτι που δεν θα αποτελούσε βέβαια πρόβλημα, αλλά ένα άτομο με σαφώς διαταραγμένο ψυχισμό, όπως φαίνεται σε αυτά που δηλώνει, αλλά και κάνει. Ο νεαρός, που συνήθως εμφανίζεται δημόσια με φανταχτερά γυναικεία ρούχα ή ανδρικά κοστούμια που συνδυάζει με γόβες στιλέτο, αυτοπροσδιορίζεται ως «queer», δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο φύλο.

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλούν κυρίως οι εκμυστηρεύσεις του για την προσωπική του ζωή, όπως επιβεβαιώνεται από μια φωτογραφία που δημοσίευσε το The American Conservative που τον απεικονίζει ημίγυμνο να κρατά έναν άνδρα με λουρί. Η εφημερίδα Meteo Weekly προχωρά σε λεπτομέρειες δημοσιεύοντας κάποιες δηλώσεις του ίδιου του Μπρίντον, λάτρη των «ακραίων» σεξουαλικών πρακτικών. Το νέο στέλεχος του υπουργείου Ενέργειας της κυβέρνησης Μπάιντεν έχει παραδεχτεί ότι ανήκει στη λεγόμενη «κοινότητα των κουταβιών», κυρίως ομοφυλόφιλου προσανατολισμού, της οποίας το ερωτικό χόμπι συνίσταται στην προσομοίωση αμφίδρομων σχέσεων, όπου ο ένας παίζει τον ρόλο του «ιδιοκτήτη» και ο άλλος τον ρόλο του «σκύλου».

«Ο συμπαίκτης μου το κουτάβι και εγώ», λέει ο Μπρίντον, «αισθάνομαι πως έχουμε την ιδανική σχέση μεταξύ της προσωπικής μας ζωής και των διαστροφών μας. Και οι δύο έχουμε και άλλους συντρόφους, οπότε ερχόμαστε και οι δύο στον ίδιο χώρο, και μετά βγαίνουμε από αυτόν γνωρίζοντας τα όρια, πού αρχίζουν οι διαστροφές μας και πού αρχίζουν οι προσωπικές μας σχέσεις».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software