x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Θεοδωρικάκος «κατέρρευσε» στο βήμα της Βουλής! Διεκόπη η συνεδρίαση

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μια έντονη αδιαθεσία τον έστειλε εσπευσμένα στο ιατρείο του Κοινοβουλίου

Ξαφνική, αλλά έντονη αδιαθεσία ένοιωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος την ώρα που μιλούσε στην Ολομέλεια της Βουλής και κατέβηκε από το βήμα! Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλούσε για το νομοσχέδιο που αφορά την εκπαίδευση των αστυνομικών, ένοιωσε άσχημα και ζήτησε την άδεια του προεδρείου για να κατέβει από το βήμα!

Μάλιστα χρειάστηκε να ζητήσει πολλές φορές την άδεια να σταματήσει και να συνεχίσει αργότερα, καθώς ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο προεδρεύων έδωσε το λόγο στη Βουλή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία ανέβηκε διστακτικά στο βήμα. Ο Τ. Θεοδωρικάκος κάθισε στη θέση του και ο Θ. Μπούρας θέλησε να συνεχίσει την συνεδρίαση.

«Έχει ειδοποιηθεί το ιατρείο. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα». «Να διακόψουμε για 5 λεπτά. Δεν θα γίνει καμία φασαρία. Με αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», του είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ενώ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός πλησίαζε τα υπουργικά έδρανα για να δει πως είναι ο υπουργός. «Με αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης», συμφώνησε και η Ε. Λιακούλη.

 

Μετά την διακοπή της συνεδρίασης ο Τ. Θεοδωρικάκος σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε στο ιατρείο της Βουλής.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software