x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εφιάλτης στην Σκιάθο: Μπαγκλαντεσιανός αποπειράθηκε να βιάσει 25χρονη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Απόπειρα βιασμού από Μπαγκλαντεσιανό κατήγγειλε 25χρονη στην Σκιάθο.

Άλλο ένα περιστατικό που αναδεικνύει το πρόβλημα ασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με την εισροή χιλιάδων παράνομων μεταναστών (που εν συνεχεία γίνονται «νόμιμοι») από χώρες διαφορετικού θρησκεύματος και εντελώς αλλότριων με των ελληνικών, πολιτιστικών συνηθειών.

Προέρχονται από κοινωνίες που θεωρούν την γυναίκα υποδεέστερο ον των αντρών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, το βράδυ του Σαββάτου ένας «συνάδελφός» της από το Μπαγκλαντές εισέβαλε στο δωμάτιο, που της είχε παραχωρήσει ο εργοδότης, και αφού την έριξε στο κρεβάτι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

 
 

Η 25χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών του Βόλου.

 

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το e-thessalia, ο ίδιος δεν αρνήθηκε το περιστατικό, αλλά υποστήριξε ότι είχε πιει «κάτι παραπάνω» κι ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη.

 

Το περιστατικό χρονικά συμπίπτει με την απόλυτη φρίκη που βίωσε μια 41χρονη δημοσιογράφος στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ένας Μαροκινός με Αιγύπτιο τσιλιαδόρο, από τους δεκάδες χιλιάδες που έχουν μπει παράνομα στη χώρα, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και όταν έχασε τις αισθήσεις της, την έσυρε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software