x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αρβανίτης: «Πώς διαδίδεται η ευλογιά των πιθήκων στην Ευρώπη χωρίς να κυκλοφορούν άρρωστοι πίθηκοι;»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Όλως τυχαίως η Ευρώπη έχει δεχτεί τα περισσότερα “εμβόλια” κατά του Covid-19»

Με νέα του παρέμβαση ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπ. Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης θέτει το ερώτημα για το πως διαδίδεται η περιβόητη ευλογιά των πιθήκων στις δυτικές κοινωνίες και κυρίως στην Ευρώπη που είναι οι πολυεμβολιασμένες περιοχές του πλανήτη ενώ έχουν παντελή έλλειψη πιθήκων που να μεταδίδουν τον ιό.

Λέει χαρακτηριστικά:

«Είτε είναι ιός των μαϊμούδων, είτε είναι μαϊμού ιός, αυτό που προκαλεί περιέργεια είναι ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά στην Ευρώπη, που συμπτωματικά έχει δεχτεί τα περισσότερα “εμβόλια” κατά του Covid»

 

Και προσθέτει: «Πάντως, κανονικά η αληθινή “ευλογιά των πιθήκων”, μεταδίδεται από τον πίθηκο στον άνθρωπο και όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Πού στην ευχή βρέθηκαν τόσοι πίθηκοι και μάλιστα άρρωστοι, να κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του Δυτικού κόσμου και να μολύνουν ανθρώπους;»
Ο γνωστός καρδιολόγος θέτει σοβαρά ερωτήματα και παρατηρεί πως υπάρχει κάποια σύνδεση στην εμφάνιση της ευλογιάς των πιθήκων αλλά και της οξείας ηπατίτιδας στα παιδιά με την χρήση των εμβολίων κατά της Covid-19 τα οποία επί της ουσίας δεν δοκιμάστηκαν ποτέ και επρόκειτο για πειραματικά σκευάσματα.
Ακολουθεί η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη στο Facebook:

«ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΘΗΚΟΥΣ,
ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ.
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…
Είτε είναι ιός των μαϊμούδων, είτε είναι μαϊμού ιός, αυτό που προκαλεί περιέργεια είναι ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά στην Ευρώπη, που συμπτωματικά έχει δεχτεί τα περισσότερα “εμβόλια” κατά του Covid.
Μιλούμε για πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεων, από σκευάσματα ανεπαρκώς δοκιμασμένα, που ανήκουν σε μία τεχνολογία, που ποτέ ως σήμερα δεν είχε καταφέρει να δώσει ούτε ΕΝΑ επιτυχημένο σκεύασμα, που να βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία.
Κανείς άνθρωπος πάνω στον πλανήτη δεν γνωρίζει τι μπορεί να εμφανιστεί μετά από μία τέτοια αλόγιστη και αντιεπιστημονική χρήση ενός πρακτικά αδοκίμαστου σκευάσματος, ούτε μεσοπρόθεσμα (1-2 χρόνια), ούτε μακροπρόθεσμα (5ετία και άνω).
Καλά, τις βραχυπρόθεσμες τις έχουμε βιώσει προ πολλού, με όλες τις υπηρεσίες επαγρύπνησης να είναι τίγκα στις αναφορές κάθε είδους παρενεργειών, αλλά και θανάτων.
Από την άλλη έχουμε μία πρωτοφανή υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε όλες τις χώρες, που οι αρχές αδυνατούν να εξηγήσουν…
Οπως και με τα παιδάκια που εμφάνισαν την ύποπτη ηπατίτιδα, που η βαρύτητα της φτάνει μέχρι την ανάγκη μεταμόσχευσης, έτσι και με αυτήν την πολύ ΥΠΟΠΤΗ ευλογιά, δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για την εμβολιαστική κατάσταση των κρουσμάτων…
Πάντως, κανονικά η αληθινή “ευλογιά των πιθήκων”, μεταδίδεται από τον πίθηκο στον άνθρωπο και όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Πού στην ευχή βρέθηκαν τόσοι πίθηκοι και μάλιστα άρρωστοι, να κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του Δυτικού κόσμου και να μολύνουν ανθρώπους;
Επί πλέον, κανένας από όσους εμφάνισαν αυτή τη νόσο δεν ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με κάποιον από τους άλλους (οπότε δεν κόλλησε από εκείνους), αλλά ούτε και με πίθηκο!!
Τότε, πως την άρπαξε;
ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
Ας βγει ένας “επιστήμονας” της TV, είτε ακαταδίωκτος, είτε καταδιώξιμος και να μας δώσει μία λογικοφανή εξήγηση, που όμως να μην απευθύνεται σε παιδάκια με νοητική υστέρηση.»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software