x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ψευδείς ειδήσεις και Iron Maiden!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Περίμενα να κατακάτσει λίγο ο κουρνιαχτός από το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης για τις πυρκαγιές και τη συναυλία των Iron Maiden, ώστε να δούμε τα γεγονότα με ψυχραιμία! Όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά, αθλητικά, κουτσομπολίστικα, επαρχιακά σάιτ έσπευσαν να υιοθετήσουν την άποψη ότι η «Ελεύθερη Ωρα χρεώνει στους Iron Maiden τη μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη». Προφανώς ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους «δημοσιογράφους» στις ιστοσελίδες δεν μπήκε στον κόπο να ΔΙΑΒΑΣΕΙ το δημοσίευμα της Ε.Ω. και έσπευσαν να αναπαραγάγουν μια ΨΕΥΣΗ ΕΙΔΗΣΗ. Διότι εάν διάβαζαν το δημοσίευμα θα διαπίστωναν με ευκολία πως ουδέποτε ισχυριστήκαμε ότι τα μέλη ενός μουσικού συγκροτήματος είναι… εμπρηστές, αλλά παραθέσαμε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όποτε δίνουν συναυλία μετά από τρεις ημέρες ξεσπά καταστροφική πυρκαγιά. Σύμπτωση; Σίγουρα, αλλά… σατανική!

Από εκεί και πέρα ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο, σχετικά με τους στίχους των τραγουδιών του εν λόγω συγκροτήματος, αλλά και των εξωφύλλων των δίσκων τους, που αμφότερα παραπέμπουν σε διαβόλους, τριβόλους και όλο το κακό συναπάντημα! Δικαίωμά τους, θα πουν κάποιοι. Ασφαλώς! Μόνο που θέλω να πιστεύω ότι ζούμε σε μια χώρα Ορθόδοξη, όπου οι πολίτες της αντιλαμβάνονται πως δεν μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Δεν μπορείς δηλαδή από τη μία να βαπτίζεσαι Ορθόδοξος, να παντρεύεσαι Ορθόδοξα, να είσαι μέλος της Εκκλησίας του Χριστού και από την άλλη να… ροκάρεις με τον Εωσφόρο! Σόρι αδέλφια, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή… Και αυτό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το πληρώνουμε!

Υ.Γ. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τον Τύπο, όπου το αναγνωστικό κοινό φθίνει μέρα με την μέρα, κυρίως γιατί πρέπει να πληρώνει από το ανύπαρκτο πλέον υστέρημά του για να αγοράσει εφημερίδα, είναι παρήγορο πως μια «μικρή» εφημερίδα μπορεί να κάνει τους πάντες να ασχολούνται με τη δημοσιογραφία της. Δεν αναζητούμε επαίνους, αλλά ίσως είναι αυτός ο λόγος που η κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να θεσπίσει «επιτροπές δεοντολογίας» για τον έντυπο τύπο. Η ανεξαρτησία, βλέπετε, πάντα φόβιζε την εξουσία!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software