x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Ελεύθερη Ώρα»: Ο δικηγόρος της εφημερίδας για το viral εξώφυλλο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 για να δώσει το παρασκήνιο του εξωφύλλου το οποίο συνέδεε την συναυλία των Iron Maiden με την πυρκαγιά στην Πεντέλη.

Για το από που προέκυψε το πρωτοσέλιδο: «Θα μιλήσω ως δικηγόρος της εφημερίδας. Πριν ακόμα από ξεσπάσει η πυρκαγιά, ένας αναγνώστης έστειλε email στην εφημερίδα, «προφητεύοντας» ότι κάτι κακό θα συμβεί μετά την συναυλία των Iron Maiden, βασιζόμενος στο γεγονός πως το 2018 στην προηγούμενη συναυλία τους στην Ελλάδα, ακολούθησε αμέσως μετά η τραγωδία στο Μάτι σε συνδυασμό με το σατανικό και αντιχριστιανικό -κατά τους επικριτές τους- ύφος της μπάντας, το οποίο φαίνεται ακόμα  και από τον τρόπο που τελείωσαν την συναυλία επιρρίπτοντας τον χριστιανικό σταυρό. Ο αναγνώστης  αναρρωτήθηκε τι θα επακολουθήσει μετά την φετινή συναυλία τους. Και ξέσπασε η πυρκαγιά αμέσως μετά. Επομένως επαληθεύτηκε η πρόβλεψη, εξού και δημοσιεύτηκε το άρθρο και το πρωτοσέλιδο.»

Για το πως οι Iron Maiden «έφεραν» την πυρκαγιά:
 «Εγώ το ερμηνεύω ότι μέσω συμβολισμών που κάναν με τα δύο δάχτυλα έγινε μια επιρροή αρνητικής ενέργειας, μιας επίκλησης των σατανόμορφων προσωπείων με αποτέλεσμα κατά «σατανική» σύμπτωση να γίνονται φέτος τα ίδια που έγιναν στο Μάτι. 2018 Iron Maiden Μάτι- 2022 Iron Maiden Πεντέλη.»

Για το αν ο ίδιος υιοθετεί αυτό το σκεπτικό
: «Εν μέρει ναι. Πιστεύω δηλαδή ότι η επιρροή υπάρχει. Αυτό το οποίο ζούμε είναι ο αντεστραμένος κόσμος. Το παρά φύσιν κυριαρχεί παντου και διώκεται το κατά φύσιν. Προς θεού δεν πιστεύω ότι η συναυλία είναι ο αυτουργός της πυρκαγιάς. Είναι πολυαιτιοκρατικό. Είναι αυτό που λέμε όταν κάποιος επικαλείται κάποια θετική ενέργεια τότε υπάρχει μια θετική εξέλιξη. Όποιος επικαλείται κάτι αρνητικό, ίσως και να επηρεάσει. Δεν λέω ότι ήταν ηθικοί αυτουργοί. Απλώς υπάρχει μια αρνητική ενέργεια.»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software