x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα – Στο «μικροσκόπιο» τυχόν ποινικές ευθύνες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών μπαίνουν πλέον οι πρόσφατες πυρκαγιές σε Αθήνα και Μέγαρα.

Και αυτό καθώς η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ, διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες σε Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη, Ντράφι και Μέγαρα.

Ειδικότερα, η κυρία Γκανέ με παραγγελία της προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ζήτησε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας με στόχο την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση. Μάλιστα, μεταξύ των αδικημάτων που θα ερευνηθούν είναι και αυτά του εμπρησμού, του εμπρησμού δάσους, της παράβασης του νόμου προστασίας του περιβάλλοντος, κ.ά.

 

Στο πλαίσιο, της έρευνας, η οποία αναμένεται να ανατεθεί στις επόμενες ώρες σε εισαγγελικό λειτουργό, θα αξιοποιηθεί οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, πληροφορία και μήνυση για την αναζήτηση των αιτιών που προκάλεσαν τις συγκεκριμένες πυρκαγιές, οι οποίες επέφεραν τεράστια οικολογική καταστροφή αλλά και μεγάλες απώλειες στις περιουσίες πολιτών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software