x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το Aristotle Medical Forum 2022

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η κορυφαία φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ στήριξε δυναμικά το φετινό “Aristotle Medical Forum 2022”, το οποίο διοργανώθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στις 15 -17 Ιουλίου.

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε ένα πρωτοφανές ιατρικό συνέδριο με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων ιατρών από όλα τα μέρη του κόσμου. Το Φόρουμ περιλάμβανε τόσο το Aristotle Medical Forum 2022, αλλά και το 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ιατρικής Διασποράς, με στρατηγικό στόχο να φέρει κοντά Έλληνες ιατρούς από όλο τον κόσμο και να θέσει τις βάσεις για καινοτόμες πρωτοβουλίες και διεπιστημονικές συνέργειες. Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του αναδείχθηκε το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και η τεχνογνωσία των Ελλήνων γιατρών στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε αναφορικά με τη χορηγία: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η εταιρεία μας στηρίζει την εξαιρετική αυτή διοργάνωση που στοχεύει στο να φέρει ακόμα πιο κοντά αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο, ώστε να δοθεί ακόμα περισσότερη ώθηση στις συνέργειες και τις συνεργασίες για την πρόοδο της επιστήμης και της καινοτομίας στη χώρα μας και συνολικά. Η εταιρεία μας άλλωστε βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην Ακαδημαϊκή κοινότητα και στα ελληνικά Πανεπιστήμια, αλλά και στην έρευνα και την ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας απόλυτα τη σημασία της συνεχόμενης ενημέρωσης και εκπαίδευσης πάνω σε καίρια θέματα και εξελίξεις του κλάδου».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software