x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ρόδος: Μήνυση κατά του νοσοκομείου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου που έχασε τη ζωή του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Ρόδου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 21 Μαΐου 2022 με σοβαρά προβλήματα.

Οι ιατροί του έδωσαν αντιπυρετική αγωγή και το έστειλαν στο σπίτι του χωρίς να του κάνουν, όπως αναγράφεται στη μήνυση ούτε μια απλή αιματολογική εξέταση που θα μπορούσε να δείξει το σταφυλόκοκκο δεν έγινε.

Το παιδί χειροτέρευσε, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και κατέληξε.

 

Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις

«Δεν είναι δυνατόν οι γιατροί να μην λάβουν υπόψιν τους τις ιατρικές εξετάσεις που κρατούσε η μητέρα του 16χρονου. Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις ο μικρός», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίκα Κρικοπούλου. «Υπήρξε ολιγωρία από το νοσοκομείο και στις δυο φορές που μεταφέρθηκε εκεί ο Λευτέρης», σημείωσε η κ. Κρικοπούλου.

Ως προς την ΕΔΕ που είχε διατάξει το Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, η κ. Κρικοπούλου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ίσως και λόγω έλλειψης διοίκησης στο Νοσοκομείο Ρόδου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software