x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

“Καμπανάκι” από γιατρούς για τις ξαφνικές απώλειες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Καμπανάκι» από μια ομάδα γιατρών και επαγγελματιών υγείας της Νέας Ζηλανδίας. Με ανοιχτή τους επιστολή ζητούν να διερευνηθούν άμεσα οι ξαφνικές απώλειες ανθρωπίνων ζωών του τελευταίου διαστήματος και από πού προέρχονται προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο ευρύ κοινό. Μεταξύ άλλων αναφέρουν και τα εξής:

«Υπάρχουν συγκλονιστικά υψηλοί αριθμοί θανάτων αλλά και παρενεργειών. Αναφέρουμε πολλές περιπτώσεις που απαιτούν σωστή διερεύνηση, όπως αρμόζει σε κάθε φάρμακο που στερείται μελετών ασφάλειας. Κάνουμε ξανά έκκληση στην αστυνομία και τους βουλευτές μας να παρέμβουν για να προστατεύσουν το κοινό», αναφέρει η επιστολή.

Η επιστολή υπογράμμιζε ορισμένες απώλειες που εξήχθησαν από τη βάση δεδομένων των πολιτών. Αφορούσαν κυρίως σε νεαρούς ενήλικες, μερικοί από τους οποίους ήταν ακόμη και παιδιά, και «έφυγαν» απροσδόκητα και ξαφνικά.

 

Η σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας λέγεται New Zeland Doctors SOS και εκεί υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς σχετικά με το ποιοι είναι και τι κάνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=ryUMeDf_9pQ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software