Skip to main content

Η δικαίωση της Ε.Ω. για την «οδό Γιώργου Μαζωνάκη»

| Επικαιρότητα

Δεν θα μετονομαστεί η οδός Μάρκου Μπότσαρη σε οδό Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, μετά και τη σχετική συζήτηση και σχόλια στα social media, αλλά και το καταλυτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ε.Ω. στις 21 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, η Δημοτική Αρχή εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις για την αναγνώριση της προσφοράς του «Γιώργου της Νίκαιας», αναζητώντας έναν τρόπο που θα αποδίδει την αρμόζουσα τιμή στον καλλιτέχνη, διατηρώντας παράλληλα τον σεβασμό στην ιστορική διαδρομή της πόλης.

Σημειώνεται πως υπήρξαν και αντιδράσεις του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος, ο οποίος είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην αλλαγή της ιστορικής ονομασίας του Μάρκου Μπότσαρη και ζητώντας να διατηρηθεί η τιμή που αποδίδεται σε μία από τις σημαντικότερες μορφές της Ελληνικής Επανάστασης.

TAGS:
.

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040