Η «ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ» ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ
Γράφει ο Παπαφλέσσας
Για δεκαετίες, η Μαντόνα ανήκει στην Αίρεση της Καμπάλα. Τα μονοπάτια που βαδίζει είναι σκοτεινά καθώς την αποκαλούν αρχιέρεια των Σατανιστών. Η ίδια κομπάζει δημόσια ότι έχει υποστεί τρεις αφορισμούς από το Βατικανό - με κορυφαίο σημείο το βίντεο κλιπ του “Like a Prayer” με τους φλεγόμενους σταυρούς και την Παναγία σε εξώφυλλα περιοδικών.
Η Μαντόνα έχει αξιοποιήσει συνειδητά χριστιανικά και θρησκευτικά σύμβολα σε όλη της την καριέρα για να προκαλέσει συζητήσεις, να αμφισβητήσει τα κοινωνικά ταμπού και να έρθει σε ρήξη με την Καθολική και Ορθόδοξη Εκκλησία.
Like a Prayer (1989): Το γνωστό μουσικό βίντεο περιείχε φλεγόμενους σταυρούς και σκηνές ταύτισης με μαύρο άγιο. Το Βατικανό ζήτησε μποϊκοτάζ των συναυλιών της στην Ιταλία, ενώ η Pepsi ακύρωσε τη διαφημιστική της συμφωνία.
Confessions Tour (2006): Η τραγουδίστρια ανέβηκε σε έναν τεράστιο ασημένιο σταυρό φορώντας ακάνθινο στέφανο κατά τη διάρκεια της συναυλίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση θρησκευτικών ηγετών παγκοσμίως.
Η ίδια μελέτησε τη Καμπάλα (μυστικιστική εβραϊκή παράδοση) από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, υιοθετώντας το εβραϊκό όνομα “Esther” (Εσθέρ).
Τώρα, τί είναι η Καμπάλα; Η Καμπάλα διδάσκει ότι η θεότητα είναι απρόσωπη, και συγκεκριμένα ότι η θεότητα είναι το Έϊν Σοφ (=Χωρίς Τέλος), το οποίο είναι αυθύπαρκτο και μόνο του, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο μαζί του.
Αν θέλετε την γνώμη μας για το αν θα έπρεπε να εισέλθει σε Χριστιανικό μοναστήρι η συγκεκριμένη; Θα λέγαμε ένα τεράστιο «ΟΧΙ»!
Προσέξτε τους συμβολισμούς. Η Μαντόνα πήγε στη Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα μαζί με το γιο της και 12 συνοδούς.
Αυτό για τη σατανίστρια αοιδό που έχει ασπαστεί την Καμπάλα και έχει προσβάλει επανειλημμένως στα τραγούδια της το Χριστό, την Παναγία, το σταυρό και τα χριστιανικά σύμβολα, δεν μπορούσε παρά να είναι μια συμβολική τελετή, στην οποία η Μαντόνα παρίστανε την Παναγία, ο γιος της το Χριστό και οι 12 συνοδοί τους 12 μαθητές – Αποστόλους!
Δεδομένου του ότι η Μαντόνα εξασκεί μαγεία, σατανιστικές τελετές και θυσίες, απορούμε ειλικρινά, τι σκεφτόταν ο ηγούμενος της μονής Βαρλαάμ, όταν όχι μόνο τη δέχτηκε και μάλιστα εκτός ωραρίου αλλά και την ξενάγησε στη μονή.
Όσο για την άποψη, ότι πολλοί Αμερικανοί, επώνυμοι και μη δείχνουν ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία και ίσως και η Μαντόνα είναι μία εξ αυτών, τη θεωρούμε τουλάχιστον αφελή.
Αν η Μαντόνα έχει μετανιώσει για όλα τα έκτροπα που έχει κάνει και τις προσβολές απέναντι στον Κύριο μας, στην Παναγία μας και σε όλους του πλανήτη τους Χριστιανούς, θα έπρεπε δημοσίως να είχε ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ με έμπρακτη ΜΕΤΑΝΟΙΑ…
Και όχι να πηγαίνει στη Μονή και μετά να κάνει ξέφρενα πάρτι σε κότερα, να κόβει τούρτα με το «μάτι» της Νέας Τάξης και γύρευε και τι άλλο!
Και κάτι τελευταίο: Η Μαντόνα είχε προγραμματίσει ακόμη μία επίσκεψη με θρησκευτικό χαρακτήρα, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα. Πριν από το γεύμα της στο νησί, η Μαντόνα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί την εκκλησία της Παναγίας στο χωριό Κουραμάδες όπου γιόρτασε τα γενέθλια της. Η επίσκεψη είχε οργανωθεί διακριτικά και ο ιερέας της περιοχής είχε ανοίξει τον ναό ειδικά για εκείνη, περιμένοντας την άφιξή της. Τελικά, όμως, η επίσκεψη ακυρώθηκε, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Τώρα γιατί στην εκκλησία της Παναγίας, γιατί ο παπάς άνοιξε το ναό ειδικά για τη Μαντόνα, ποιοι ήταν οι λόγοι ασφαλείας, ειλικρινά είναι ερωτήματα τα οποία μας ξεπερνάνε ως Ορθόδοξους Χριστιανούς!
