x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξαφνικά ζούμε ημέρες ΓΑΠ μετά τις Κάννες - Κάποιοι μοιάζει να σφύριξαν τη λήξη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι “εξελίξεις” είναι ραγδαίες και μάλλον εισαγόμενες. Εκτός κι εάν ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός αισθάνεται ότι δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει άλλο στην αποστολή του

Mπορεί να κάνουμε λάθος αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων δείχνουν σαν κάποιοι να σφύριξαν το τέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι οι συνήθεις ύποπτοι, για παράδειγμα η εγχώρια διαπλοκή.

 

Όσα εξελίσσονται παραπέμπουν στις τελευταίες μέρες της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου (ΓΑΠ) και του ίδιου του ΓΑΠ ως ενοίκου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι “εξελίξεις” είναι ραγδαίες και μάλλον εισαγόμενες. Εκτός κι εάν ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός αισθάνεται ότι δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει άλλο στην αποστολή του.

Πάμε να δούμε ένα προς ένα τι συνέβη τα τελευταία 24ωρα.

1. Ένας απερχόμενος ανώτατος δικαστής νομιμοποίησε την ιατρική τυραννία η οποία παραπέμπει ευθέως στις μεθόδους των ΝΑΖΙ και η οποία είναι η συνταγματικότητα του προστίμου των 100 ευρώ σε όσους άνω των 60 (η πλειοψηφία ίσως ψηφοφόροι της ΝΔ) αρνούνται να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19. Εμβόλια για έναν ιό που βρωμάει εργαστήριο και ρήψη εναντίον της ανθρωπότητας και τα ίδια από μόνα τους υπηρετούν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων. Εμβόλια εξαιτίας των παρενεργειών των οποίων καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι στον πλανήτη φεύγουν ξαφνικά. Στο μεταξύ ο όρος ανεμβολίαστος είναι σχετικός γιατί σύντομα όσοι έχουν κάνει 3 εμβόλια θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι σύμφωνα με τον έγκριτο επιδημιολόγο Βασιλακόπουλο που τον ανταμείψαμε-μεταξύ άλλων-και με την τοποθέτηση ως επικεφαλής της Εντατικής του Ερρίκος Ντυνάν.

 


Προφανώς επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μείωσης, με κάθε τρόπο, του παγκόσμιου πληθυσμού (όπως για παράδειγμα με την αφανισμό της παραδοσιακής οικογένειας), ανεμβολίαστοι θα είμαστε ώσπου να πάμε να συναντήσουμε τον Ηλία Νικολακόπουλο και όσους συμπολίτες μας ανώνυμους και επώνυμους φεύγουν ξαφνικά. Σ΄αυτό το σημείο μην υποτιμάτε τη πιθανότητα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην άντεξε άλλο το βάρος και να θέλησε να αποσυρθεί υπέρ του φιλανθρώπου κ. Τσίπρα ο οποίος είπε ότι οι πολίτες πρέπει να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολιασμού. Δλδ να τρυπιόμαστε πρόθυμα μέχρι μετοικήσεως. Μετά από αυτή τη δήλωση του Τσίπρα υπέρ του εμβολιασμού με τα εμβόλια για τα οποία η Pfizer και ο FDA επιχείρησαν να κρατήσουν έναν αιώνα σε εμπάργκο τα έγγραφα αδειοδότησής τους και τα οποία έρχονται πλέον στο φως χάρη στον νεαρό Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri αντιλαμβάνεστε ότι ο κ. Τσίπρας αγνοώντας τις υποδείξεις του κ. Πολάκη είναι αποφασισμένος να υπερασπισθεί το project.

2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε να μιλάει για Κούρδους τρομοκράτες χρησιμοποιώντας παρόμοια ορολογία με τον Erdogan αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους υπουργούς της ΝΔ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες ακόμη και το όποιο ελληνικό lobby στις ΗΠΑ.

3. Η διαχείριση της δικαστικής απόφασης για την υπόθεση NOVARTIS με τον παράξενο ρόλο της Καθημερινής (μην σπεύδετε να το χρεώσετε αποκλειστικά στη κ. Μάνδρου γιατί η Καθημερινή δεν είναι blog. Και συντάκτες ύλης διαθέτει και αρχισυντάκτες και κυρίως έμπειρο διευθυντή. Πρόκειται για μία ιστορική εφημερίδα η οποία δύο χρόνια τώρα παρουσιάζει μια εντυπωσιακή κολεξιόν εγχώριων και Χαρβαντιανών επιδημιολόγων οι οποίοι επιχειρηματολογούν οργασμικά υπέρ των εμβολίων.

4. Η οδηγία Ερντογάν προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν Τσίπρα και να μαυρίσουν τον Μητσοτάκη.

 

5. Η κατρακύλα του Ελληνα Πρωθυπουργού μοιάζει να ξεκίνησε αμέσως μετά το ταξίδι του και την Ομιλία του στο Κογκρέσο. Αυτό το ταξίδι πλέον δείχνει σαν made in USA τιμητική τελετή αποστρατείας του Έλληνα πρωθυπουργού και εντολή στον Τσίπρα να ετοιμάζεται για αυτοδυναμία ή συγκυβέρνηση.

6. Η όχι και τόσο ανεξήγητη επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού να εγκαταλείπει σε κάθε ευκαιρία την Αθήνα για να παίρνει ανάσες εντός και εκτός της χώρας. Το γεγονός επίσης ότι ταξίδεψε στη Καλαμάτα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ήταν πολύ επικοινωνιακό φάουλ για να έχει ξεφύγει από τους συνεργάτες του. Θα μπορούσαμε να το δούμε ακόμη και σαν ένα μπούχτισμα του Kυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δεν θέλει πλέον να κρατήσει καν τα προσχήματα. Μοιάζει να θέλει να τα βροντήξει και μάλιστα πριν μπει το φθινόπωρο. Ισως οι εκλογές να έλθουν ενωρίτερα από ότι τις περιμένουμε.

7. Η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία το οποίο έπεσε στα χέρια των Ρώσων και η απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία είναι ανακόλουθο με την μεταπολιτευτική ιστορία της ελληνικής διπλωματίας. Είναι πολύ κραυγαλέο.

Όλα τα παραπάνω κατά τη γνώμη μας δείχνουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγείται (από τρίτους;) προς την έξοδο. Δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη εάν αποφάσιζε να μην ηγηθεί ο ίδιος της ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες…

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software