x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι Κούρδοι ισχυρίζονται ότι σκότωσαν 1.203 Τούρκους στρατιώτες από τον Απρίλιο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο εκπρόσωπος του KJK είπε ότι ο τουρκικός στρατός έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα 792 φορές, 15 φορές θερμοβαρικά και πυρηνικά όπλα και έχει ρίξει 30.000 βόμβες από αεροσκάφη, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

Πόσοι Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και πόσες στρατιωτικές επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί εναντίον σας από τότε που ξεκίνησε η νέα στρατιωτική επιχείρηση των Τούρκων στα μέσα Απριλίου;

Με άλλα λόγια, αυτό που κάνει η Τουρκία δεν είναι μια στρατιωτική επιχείρηση ούτε ένας μεγάλος πόλεμος, όπως θα ήταν πόλεμος μεταξύ δύο κρατών είναι κατακτητικές επιχειρήσεις, ανάλογα με το μέγεθος των περιοχών που θέλει να καταλάβει.

 
 

Θα πρέπει να τον ορίσουμε ως πόλεμο κατοχής και γενοκτονίας κατά του κουρδικού λαού Ο πόλεμος ενός φασιστικού κράτους εναντίον του κουρδικού λαού έγινε με 2.116 στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Έχουν βομβαρδίσει 1.575 φορές, με πυροβολικό, όλμους, βόμβες ναπάλμ και μερικές φορές βαλλιστικούς πυραύλους περισσότερες από 2.000 φορές.

Σύμφωνα με το κέντρο Τύπου του HPG, 1.203 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις.
 

Οι αντάρτες δεν ισχυρίζονται ότι είναι τόσοι πολλοί νεκροί, μέχρι να δουν τα πτώματα. Όσοι μπορεί να σκοτώθηκαν δεν μας δίνουν τον αριθμό. Αυτά τα στατιστικά είναι αυτά που είδαν οι αντάρτες να σκοτώνονται και μετέφεραν στα σώματά τους.

Οι αντάρτες αντιστέκονται στις περισσότερες περιοχές, τόσο στο βορρά όσο και στο νότο, μπορείτε να αναφέρετε τις δραστηριότητες των ανταρτών στο βορρά; Για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι αντάρτες αμύνονται από τον τουρκικό στρατό στο Βόρειο Κουρδιστάν (στην τουρκική επικράτεια);

«Ο τουρκικός Τύπος σκόπιμα δεν αποκαλύπτει τον αριθμό των Τούρκων νεκρών ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων στο Βόρειο Κουρδιστάν, θέλει να πει ότι δεν υπάρχουν αντάρτες στο Βόρειο Κουρδιστάν και μόνο στο Νότιο Κουρδιστάν (στην επικράτεια του Ιράκ).

Δυστυχώς, ορισμένες εφημερίδες στο Νότιο Κουρδιστάν που ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (KDP) δημοσιεύουν τα ίδια επιχειρήματα ότι η Τουρκία δραστηριοποιείται στο Βόρειο Κουρδιστάν όπως και στο Νότο.

 

Οι δραστηριότητες στις πόλεις πραγματοποιούνται από τις ομάδες εκδίκησης του HPD Το HPD είναι ένα επαναστατικό κίνημα για ολόκληρη την Τουρκία, όχι μόνο για το Βόρειο Κουρδιστάν. , αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι ψέματα και το HPD δημοσιεύει τις περισσότερες από τις δραστηριότητές του στο κοινό.

Αυτό που ο Ερντογάν θεωρεί δικό του στο πλαίσιο του νέου οθωμανικού ονείρου του και αποτελεί στόχος του,  είναι να καταλάβει  ολόκληρο το Νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) βήμα προς βήμα. Όσο δεν αποτυχαίνει η επιχείρηση θα συνεχισθεί μέχρι να καταλάβει τη Μοσούλη, επιδιώκει να καταλάβει όλο το Νότιο Κουρδιστάν ακόμα και το Ιράκ γιατί θεωρεί κτήμα του μεγάλο μέρος του Ιράκ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software