x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Φόβος και τρόμος τα αδέσποτα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ακαδημαϊκοί και φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών καταγγέλλουν τη παρουσία αδέσποτων σκυλιών που επιτίθενται οδηγώντας ορισμένα από τα θύματά τους ακόμα και στο νοσοκομείο. Όπως είπε, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, τους τελευταίους επτά μήνες υπάρχουν αρκετά κρούσματα επιθέσεων στην πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα. Έχω καταγράψει πάνω από 40. Για κάθε περιστατικό έχει ενημερώσει το δήμο και τον εισαγγελέα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δει καμία κίνηση που να βελτιώνει την κατάσταση. Για κατάσταση που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο έκανε λόγο η Άννα στο MEGA μια από τους 43 φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν δεχθεί επίθεση από τα αδέσποτα σκυλιά:

«Γίνονται καθημερινά επιθέσεις. Εμένα πριν δύο χρόνια με κυνήγησαν σκυλιά. Την πρώτη Φεβρουαρίου, έξω από τις αίθουσες, δάγκωσαν τρεις κοπέλες». «Στη Φαρμακευτική που σπουδάζω έχω δει μέχρι δέκα σκυλιά. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες σχολές, παντού στο πανεπιστήμιο» πρόσθεσε η φοιτήτρια. «Πρέπει να δούμε γιατί δημιουργήθηκε το θέμα. Οι αρμόδιοι φορείς ολιγώρησαν και το πρόβλημα ξέφυγε. Οι διάφοροι φιλόζωοι εγκαταλείπουν τα ζώα συντροφιάς στην πανεπιστημιούπολη. Έχω ενημερώσει πολλές φορές το δήμο. Με διασύρουν οι φιλόζωοι, επειδή προσπαθώ να βρω λύση. Το θέμα είναι και που θα πάνε μετά τα ζώα συντροφιάς. Εμείς βάζουμε χρήματα. Προσφέραμε και δικό μας χώρο.

Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε και από δικά μας χρήματα, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλία εκτός των αρμοδιοτήτων μας. Θέλουμε το δήμο και τις φιλοζωικές στο πλευρό μας» πρόσθεσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με τον οποίο τα αδέσποτα είναι πάνω από 50, σε αγέλες των 6-7 σκυλιών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software