x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κίεβο: «Όποιος συνεργάστηκε με τους Ρώσους θα εκτελεστεί»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αδιανόητα για την σημερινή εποχή πράγματα συμβαίνουν στην Ουκρανία και την Μολδαβία όπου το Κίεβο μετά την απαγόρευση στα ρωσικά βιβλία και τους Ρώσους συνθέτες τώρα απειλεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της χώρας ακόμα και με εκτέλεση «αν έχουν συνεργαστεί με τους Ρώσους».

Την ίδια στιγμή η πρώην Ουκρανή πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο διαφημίζει προϊόντα, όπως λουκάνικα που έχουν αντι-ρωσικές επιγραφές όπως «Θάνατος στους Μοσχοβίτες».

Στην Μολδαβία που όλως τυχαίως η Δύση θέλει να την εντάξει άμεσα στην ΕΕ, τις τελευταίες ημέρες διοργανώνονται μεγάλες διαδηλώσεις κατά της φιλοδυτικής προέδρου Μάια Σάντου καθώς θέλει να εντάξει την χώρα στο δυτικό «άρμα» και επειδή συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο της χώρας Igor Dondon.

Πρώτη φορά η Ευρώπη και όσοι την στηρίζουν απαντά με τόσο ολοκληρωτικό τρόπο και μάλιστα παίρνοντας θέση υπέρ ενός άλλου (όπως οι ΗΠΑ) κατά ενός άλλου έθνους και να ζητά την αποκοπή κάθε δεσμού μαζί του.

Ο τελικός στόχος είναι να μην υπάρχει πλέον ούτε η παρουσία Ρώσου τουρίστα σε δυτική χώρα κάτι το οποίο η Δύση ήθελε από παλιά γιατί θεωρούσε κάθε Ρώσο ως εν δυνάμει… κατάσκοπο.
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software