x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αδιανόητο επιχείρημα: Δεν μειώνουν τον φόρο καυσίμων για να μην… πέσει η χώρα στα βράχια!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ακρίβεια, ανατιμήσεις και ένα σωρό φορολογικές υποχρεώσεις έχουν οδηγήσει σε απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να προχωρήσει σε ουσιαστικές πολιτικές λύσεις -ώστε να βοηθήσει τους Έλληνες που δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα τους!-, αφήνει τους υπουργούς της κυβέρνησης να εκτίθενται λέγοντας ανακρίβειες και αοριστολογίες!

Οι αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τους κυβερνώντες να οδηγούνται συνεχώς σε δηλώσεις που εξελίσσονται σε φιάσκο! Την αρχή έκανε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «οι Έλληνες έχουν στην κατοχή τους 2-3 αυτοκίνητα, είναι πλούσιοι, άρα μία μείωση στον ΦΠΑ καυσίμων δεν θα ευνοήσει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη»! Στη συνέχεια, ήρθε ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος με διπλωματικό τρόπο προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από δηλώσεις και εξαγγελίες, αφήνοντας να αιωρείται ένα… μικρό παράθυρο. Τώρα, ο κλασικά κυνικός Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε κατηγορηματικός, δηλώνοντας ότι «ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα δεν θα μειωθεί» με το επιχείρημα ότι «δεν θα ρίξουμε τη χώρα στα βράχια»!

«Δυνατότητα για να μειώνουμε όλα τα έσοδα του κράτους δεν έχουμε. Δεν θα στείλουμε την οικονομία στα βράχια», είπε ο κ. Γεωργιάδης, και σημείωσε πως όταν μια κυβέρνηση παίζει με την οικονομία, ο λαός το πληρώνει ακριβά. «Ό,τι μέτρο θα λάβουμε, θα είναι νοικοκυρεμένο και εντός προϋπολογισμού. Δεν παίζουμε με την οικονομία, το ζήσαμε στο παρελθόν, δεν θα το ξαναζήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να αποφύγουμε τελείως τον πληθωρισμό στην Ελλάδα. Πρέπει οπωσδήποτε η κυβέρνηση τους διαθέσιμους πόρους που έχει να τους διαθέσει με έναν κοινωνικά δίκαιο τρόπο» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software