x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιταλία: Ο συντηρητικός υποψήφιος έχει προβάδισμα στις περιφερειακές εκλογές στο Αμπρούτσο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σύμφωνα με τα exit poll, ο υποψήφιος της συντηρητικής συμμαχίας έχει σημαντικό προβάδισμα στις τοπικές εκλογές της περιφέρειας Αμπρούτσο, στην κεντρική Ιταλία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χθες.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Μάρκο Μαρσίλιο (υποψήφιος των Αδελφών της Ιταλίας, της Λέγκα και της Φόρτσα Ιτάλια) φέρεται να έλαβε από το 50,5% μέχρι το 54,5% των ψήφων.

 

Ο αντίπαλος του Λουτσιάνο Ντ’ Αμίκο, υποψήφιος της αντιπολίτευσης, κατά τα exit poll λαμβάνει ποσοστό από το 45,5% μέχρι το 49,5%.

Πρόκειται για κρίσιμη αναμέτρηση, τρεις μήνες πριν τις ευρωεκλογές και δύο εβδομάδες μετά την οριακή νίκη της υποψήφιας της κεντροαριστεράς, Πάολα Τρούτσου, στις περιφερειακές εκλογές της Σαρδηνίας.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι μετέβη στο Αμπρούτσο για την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξής της και κατά την διάρκεια της ομιλίας της, δήλωσε: «μέχρι τις Ευρωεκλογές θα τα δούμε όλα, φοβούνται ότι μπορεί να κερδίσουμε για μια ακόμη φορά».

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}



e-genius.gr ...intelligent web software