x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ισραήλ: «Η Χαμάς δεν εκπροσωπεί τον παλαιστινιακό λαό» δηλώνει ο Μαχμούντ Αμπάς

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA ο Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε ότι οι ενέργειες και οι πολιτικές της οργάνωσης Χαμάς δεν εκπροσωπούν τον παλαιστινιακό λαό και απηύθυνε έκκληση για την απελευθέρωση των «πολιτών, φυλακισμένων και κρατουμένων και των δύο πλευρών».

Κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο Αμπάς δήλωσε επίσης ότι η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) είναι «ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού», σύμφωνα με το WAFA.

Από την άλλη ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες απηύθυνε σήμερα έκκληση προς την Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους χωρίς όρους και προς το Ισραήλ να επιτρέψει την ταχεία και απρόσκοπτη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Λωρίδα της Γάζας.

«Κάθε ένας από αυτούς τους στόχους ισχύει αυτός καθαυτόν. Δεν πρέπει να γίνουν διαπραγματευτικά όπλα και πρέπει να υλοποιηθούν διότι αυτό είναι το σωστό να γίνει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αντόνιο Γκουτέρες.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}



e-genius.gr ...intelligent web software