x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στις ΗΠΑ μποϊκοτάρουν την Pizza Hut λόγω της προώθησης αναγνωσμάτων «drag kids»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προς τιμήν του μήνα Υπερηφάνειας, το πρόγραμμα ανάγνωσης της Pizza Hut, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ! μοιράσε τρία βιβλία που εξυμνούν τη διαφορετικότητα της LGBTQ+ κοινότητας, αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε ενήλικες αλλα σε μαθητές ηλικίας τεσσάρων έως 12 ετών! Το “Big Wig” ένα απο τα βιβλία, είναι ένα εικονογραφημένο προς τιμήν των “drag kids”, και προτρέπει τα αγόρια να ντύνονται γυναίκες, το βιβλίο υπάρχει στον ιστότοπο Simon & Schuster .

«Ο Julián είναι μια γοργόνα , αυτό το ακαταμάχητο εικονογραφημένο βιβλίο γιορτάζει τα “drag kids”, την ατομικότητα και την αυτοπεποίθηση από την οπτική γωνία μιας υπέροχης περούκας!», αναφέρει η περιγραφή. Το βιβλίο μιλάει για ένα παιδί που «ντύνεται drag queen» και παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό της γειτονιάς. Κάποια στιγμή η περούκα φέυγει απο το κεφάλι του και πηγαίνει στα κεφάλια των άλλων παιδιών εμπνέοντας αυτοπεποίθηση και όνειρα σε όσα τη φοράνε. Perfectly Pegasus, Big Wig και Be Amazing:

A History of Pride είναι τα βιβλία στη λίστα ανάγνωσης, ωστόσο οι γονείς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις επιλογές και, ξεκίνησαν το Boycott Pizza Hut στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1532516212864757760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1532516212864757760%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fanazitiseis.gr%2Fstis-ipa-boikotaroun-tin-pizza-hut-logo-tis-proothisis-anagnosmaton-drag-kids-gia-paidia-4-eos-12-eton%2F

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software