x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνες επιπολαιότητες και προετοιμασία της ελληνικής κοινής γνώμης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Γράφει ο
ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ
 
Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών
Υποναύαρχος ε.α
 
Πάλι τα ίδια
– κατευθείαν συνάντηση κορυφής,
– βιαστικά αμέσως μετά τις εκλογές,
– χωρίς να υπάρχει σαφήνεια στις πολιτικές που θα ακολουθήσουν οι δύο χώρες,
– χωρίς να έχουν φανεί οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι χώρες στο διεθνές περιβάλλον, το οποίο είναι καθοριστικό για τις συναντήσεις αυτής της μορφής
– χωρίς σαφή ατζέντα και στόχους
πάλι όλα στο πόδι
 
Ταυτόχρονα η Ελληνική κοινή γνώμη προετοιμάζεται επικοινωνιακά με επιπολαιότητες, ευχολόγια και οθωμανικού τύπου μοιρολατρία.
 
Το κακό είναι ότι τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης ομφαλοσκοπούν και αδυνατούν να εκφράσουν συγκροτημένη και ισχυρή θέση.
 
Μπαίνουμε σε μία επικίνδυνη φάση στα Ελληνοτουρκικά, όπου η Οθωμανική διπλωματία χωρίς να δίνει τίποτε ζητάει από τους άλλους να κάνουν υποχωρήσεις, για να βελτιωθεί δήθεν το κλίμα που η ίδια η Τουρκία το δημιούργησε.
Εμείς διολισθαίνουμε σιγά σιγά, με επιπόλαιες πολιτικές, ελπίζοντας ότι με τις δικές μας υποχωρήσεις θα κατευνασθεί ο αυταρχικός ηγέτης της Τουρκίας, ότι θα μεσολαβήσουν οι Αμερικανοί, και ότι θα απασχοληθεί αλλού στα μεγαλόπνοα σχέδια του, μη αντιλαμβανόμενοι ότι είμαστε κομμάτι των σχεδίων αυτών, γιατί καμία μεγάλη δύναμη δεν αναπτύχθηκε και είχε διάρκεια ιστορικά χωρίς Ναυτική ισχύ.
 
Η θάλασσα, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος είναι το πεδίο διεκδίκησης για την ανάπτυξη αυτής της ισχύος και δεν θα σταματήσει να το διεκδικεί.
 
TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software