x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΝΔ κατά Φλώρου για το μεταναστευτικό, χωρίς να το έχουν καταλάβει!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ΝΔ στη «φωτιά» του προεκλογικού αγώνα και προσπαθώντας να αμυνθεί στο θέμα του ναυαγίου της Πύλου ,θυμήθηκε την Μόρια και γενικώς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τα hotspots που είχαν κατασκευασθεί το 2016,για να αντιμετωπιστεί η μεταναστευτική κρίση διαρκείας…

 

Φταίει η βιασύνη; Ευθύνεται η άγνοια ακόμη και για πρόσφατα γεγονότα που έχουν γίνει στη χώρα που θέλουν να ξανακυβερνήσουν; Ότι κι αν είναι η ΝΔ βάλλει κατά ενός έμπιστου ανθρώπου της , του Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρου, τη θητεία του οποίου ανανέωσαν Μητσοτάκης-Παναγιωτόπουλος. Τι σχέση έχει ο κ.Φλώρος με τα hotspots; Άμεση…

Στις 2 Φεβρουαρίου 2016 στο ΥΠΕΘΑ γίνεται συνέντευξη Τύπου με θέμα το μεταναστευτικό. Αντιγράφουμε από την επίσημη σελίδα του ΥΠΕΘΑ πως ξεκίνησε τις ανακοινώσεις του ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος:

 
 

«Ξεκινά η συνέντευξη Τύπου με σκοπό να ενημερώσουμε τους διαπιστευμένους συντάκτες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε σχέση με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, για την αντιμετώπιση της έξαρσης του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος και την ανάληψη συντονιστικών πρωτοβουλιών, από την πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ανταποκριθούμε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχει προβλεφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή τη 15η Φεβρουαρίου, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας των πέντε hotspots στις νήσους Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως και Λέρος και στα δύο κέντρα υποδοχής στο Σχιστό και στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Θα σας κάνω μία σύντομη ενημέρωση μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Βίτσα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ταφύλλη και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Θέλω να σας πω ότι κεντρικός συντονιστής σε αυτό το θέμα θα είναι ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος…»

 

Ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος ήταν  «γενικός συντονιστής του ΥΠΕΘΑ» και συμμετείχε στις συσκέψεις στο Μαξίμου.

 

Ο κ.Φλώρος όπως και ο κ.Στεφανής για να τα λέμε όλα τα είχαν πάει εξαιρετικά σε ότι αφορά την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Οι επιδόσεις τους δεν πέρασαν απαρατήρητες και έπαιξαν ρόλο στην άνοδο τους στην ιεραρχία. Για τον κ.Φλώρο ,ευθύνη φέρει και ο κ.Αποστολάκης βεβαίως, ο οποίος υποστήριξε την ανοδική του  πορεία.

Γι ΄  αυτό δεν πολυκαταλάβαμε πως η ΝΔ θυμήθηκε την Μόρια…

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software