x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θράκη: «Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν κατασχεμένα ακίνητα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όσο η ΝΔ αναζητά τους …εσωτερικούς εχθρούς στη Θράκη και απειλεί όσους δεν την ψηφίσουν ,Τούρκοι και Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα!

 

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική, όπως και η δήλωση του προέδρου του Βάκη Τσιομπανίδη. Ο κ.Τσιομπανίδης έχει έδρα την Ορεστιάδα κι όχι την Αθήνα όπως άλλοι «πρόεδροι», συνεπώς η αξιοπιστία αλλά και η βαρύτητα όσων λέει είναι πολύ μεγαλύτερη .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη δήλωση του  «το τελευταίο διάστημα ορδές Τούρκων και Βουλγάρων περιφέρονται στον Έβρο και εξετάζουν τα ακίνητα που ο Μητσοτάκης μαζί με τον Άρειο Πάγο χάρισαν στα funds.

 
 

Προσωπική μου εμπειρία, σε ένα μικρό χωριό στα σύνορα του Έβρου βλέπω 6 αυτοκίνητα με Βουλγαρικές πινακίδες να σταματάνε και να κατεβαίνουν άντρες, γυναίκες, παιδιά, ένα μικρό καραβάνι, τους λέω τι ψάχνετε και μου απαντάνε βγαίνει αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό και θέλουμε να το αγοράσουμε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και επειδή ήξερα το ιστορικό του εν λόγω ακινήτου τους εξήγησα πως είναι εξ’ αδιεραίτου κατά 50% και ότι η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό μόνο το 50% του ακινήτου. Δεν τους άρεσε καθόλου, μου λένε ευχαριστώ και μου λένε θα πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα. Τους λέω πως μάθατε στην Βουλγαρία για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην Ορεστιάδα; Μου απαντάνε ότι υπάρχει μια σελίδα «λαντρέα» ή κάπως έτσι στο ίντερνετ που πληρώνει διαφημίσεις και προωθεί την σάρκα των Ελλήνων στο εξωτερικό και ειδικά στην Βουλγαρία και την Τουρκία (στους γείτονες).

Έμαθα επίσης ότι Βουλγάρικες και Τουρκικές τράπεζες δανειοδοτούν τους πολίτες τους για να αποκτήσουν περιουσία στην Ελλάδα.

 

Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της Ορεστιάδας να περιφέρονται Βούλγαροι και Τούρκοι για να αγοράσουν Ελλάδα, που η ΝΔ έβγαλε μπιρ παρά στο σφυρί.

Αν ερχόταν υπό άλλες συνθήκες η Τουρκία ή η Βουλγαρία να κατακτήσει Ελληνική γη με τα όπλα, έστω για μισό μέτρο θα γινόταν πόλεμος, τί γίνεται όμως όταν η κυβέρνηση εκτρέφει ξένα funds (τα οποία ανήκουν σε κολλητούς) στους κόρφους της και ξεπουλάει έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα κομμάτι – κομμάτι σε ξένους;

 

Μα θα μου πείτε θα αγόραζε σε μια μικρή κοινωνία ο γείτονας το σπίτι του συγχωριανού του; Ο ξένος όμως; Ο Τούρκος; Ο Βούλγαρος τί ενδοιασμούς να έχουν;

Στην ακμή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας τα σύνορα πρωτογενώς φυλάσσονταν από τους Ακρίτες, στους Ακρίτες το κράτος έδινε δωρεάν γη για καλλιέργεια, σπίτια, άλογα και πανοπλίες για τους πολέμους και τους απαλλάσσει από τους φόρους. Το Βυζάντιο παρακμάζει όταν αρχίζουν να φορολογούν την περιουσία των Ακριτών και λόγω χρεών να κατάσχουν σπίτια και κτήματα.

Ο Μητσοτάκης όχι μόνο τα κατάσχει με τις πολιτικές της κυβέρνησης του, τα παραδίδει σε ξένα funds τα οποία με την σειρά τους τα πουλάνε στην Βουλγαρία και την Τουρκία.

Η Θράκη εάλω, η κυβέρνηση της ΝΔ την πουλάει «νόμιμα και παστρικά» κομμάτι κομμάτι, κατά τα άλλα φτιάχνουμε φράχτες και αγοράζουμε οπλικά συστήματα, φρεγάτες και ραφάλ για την υπεράσπιση των συνόρων. Ο εχθρός είναι εσωτερικός και δεν διστάζει για το χρήμα να πουλήσει και την ψυχή του στον διάολο».

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}e-genius.gr ...intelligent web software