x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Φτιάχνουν κλίμα για «ελληνοτουρκικές συζητήσεις» μετά από τις 25 Ιουνίου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αρχίζουν να «φτιάχνουν κλίμα» για τις «συζητήσεις» που μας σπρώχνουν να κάνουμε με την Τουρκία. ΗΠΑ και Γερμανία θέλουν να «τελειώνουμε» και δεν τους απασχολεί καθόλου ότι η ατζέντα που προσπαθεί να επιβάλει η Τουρκία «τελειώνει» την Ελλάδα! Το χειρότερο βεβαίως είναι ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν δείχνει πρόθυμο να αντισταθεί με όποιο κόστος. Το διαπιστώσαμε στην προεκλογική περίοδο όπου ο κ.Μητσοτάκης μας είπε τα τυπικά και καθόλου πειστικά για το τι θα κάνει με την Τουρκία. Χθες βράδυ μάλιστα είπε στη συνέντευξη του στον Alpha ότι θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο…

Από την άλλη κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στρίμωξαν τον κ. Μητσοτάκη για να δώσει εξηγήσεις για την «ιδιωτική» διπλωματία που άσκησε την περίοδο της πρωθυπουργίας του! Τι έχει συζητήσει και τι έχει συμφωνήσει; Τίποτα δεν γνωρίζουμε αλλά πολλά βλέπουμε. Όπως για παράδειγμα τους Τούρκους να εκμεταλλεύονται ανενόχλητοι το Αιγαίο. Έχουμε πολλές φορές γράψει για την «κυριαρχία» του τουρκικού αλιευτικού στόλου στο Αιγαίο.

Πηγαίνοντας στο δρόμο προς τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου το κλίμα για «λύση» στα ελληνοτουρκικά έχει αρχίσει να διαμορφώνεται. Το …μασάζ στην κοινή γνώμη έχει αναλάβει απ ΄  ότι φαίνεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, γνωστός «τυορκοφάγος», μέγας «μακεδονομάχος» και άριστος …ακροβάτης όπως αποδεικνύει τους τελευταίους μήνες! Η …κωλοτούμπα που έχει κάνει σε σχέση με τις απόψεις του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι εντυπωσιακή!

Πρόσφατα είχε σιγοντάρει την Ντόρα Μπακογιάννη στα περί συνεκμετάλλευσης που δεν μπορεί «να είναι ταμπού». Τώρα μας λέει με νόημα ότι πρέπει μετά από τις 25 Ιουνίου να αρχίσουν τα πάρε δώσε με την Τουρκία για να «πάρουμε εμείς τα περισσότερα»! Δεν θυμόμαστε τι έχουμε ζητήσει από την Τουρκία. Μάλλον τίποτα. Συνεπώς το να συζητήσουμε μαζί της θα έχει να κάνει μόνο με το τι θα δώσουμε. Ο κ.Καρατζαφέρης που έχει δουλέψει χρόνια στη διαφήμιση ξέρει να «πουλάει» και τα άσχημα μαντάτα: το πάμε να συζητήσουμε για να δώσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα, το λες «πάμε να πάρουμε τα περισσότερα».

 

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software